Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζιχαντιστές στην πλάτη των στρατιωτών στον Έβρο βάζει ο Μητσοτάκης με την επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου; ρωτάει το ΑΚΚΕΛ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από τον Σεπτέμβριο το ΑΚΚΕΛ είχε σημάνει συναγερμό για να είναι σε ετοιμότητα οι πολίτες ( akkelparty.blogspot.com/2020/09/blog-post_50.html ), ότι ο Μητσοτάκης θα εγκαταστήσει χιλιάδες στρατηγικά εκτοπισμένους (γνωστούς ως «λαθρομετανάστες») στον βόρειο Έβρο και ειδικά στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Φυλακίου.

Δυστυχώς, επιβεβαιωθήκαμε, αφού η κυβέρνηση ανακοίνωσε (και εκδόθηκε σχετικό ΦΕΚ) την επέκταση του συγκεκριμένου ΚΥΤ κατά 72.500 τετραγωνικά μέτρα για «την ανάγκη στέγασης των υπηκόων τρίτων χωρών ή ανιθαγενών που εισέρχονται στη χώρα χωρίς τις νόμιμες διατυπώσεις, διασφαλίζοντας την ελεγχόμενη είσοδο και έξοδο αυτών, θα συνεισφέρει στην αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης τους καθώς και στην παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών υποδοχής τους»Από το ΑΚΚΕΛ τα φωνάζαμε ότι ο Μητσοτάκης θα έστηνε δομές λαθρομεταναστών στις περιοχές που η ΝΔ είχε μεγάλα ποσοστά και εκεί που θεωρεί ότι ελέγχει δημάρχους, περιφερειάρχες, αυτοδιοικητικούς και ΜΜΕ.

Ο Έβρος υπήρξε από την αρχή στον σχεδιασμό της ξενοκίνητης κυβέρνησης Μητσοτάκηδων. Δυστυχώς το να κουβαλήσουν χιλιάδες λαθρομετανάστες στα σύνορα του Έβρου, αποτελεί προδοσία χειρότερη του Ιωαννίδη στην Χούντα.

Ο Έβρος συνορεύει με την Τουρκία , η Τουρκική εφημερίδα Γενί Σαφάκ είχε γράψει ότι αν γίνει πόλεμος Ελλάδας Τουρκίας οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες θα πολεμήσουν μέσα στην Ελλάδα υπέρ της Τουρκίας.

Ο Μητσοτάκης με την επέκταση του ΚΥΤ στο Φυλάκιο αλλά και με την δημιουργία άλλων 3 ΚΥΤ στον βόρειο Έβρο στην ουσία εγκαθιστά την 5η Φάλαγγα του Ερντογάν, στην πλάτη του Ελληνικού στρατού.

Δεν είναι γελοίοι, είναι επικίνδυνοι.