Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑΡΘΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα Άγια Θεοφάνεια και ο Σκοταδισμός Μητσοτάκη

Της Λέττας Καλαμαρά

Δύο κόσμοι αντίθετοι, ο ένας του Θεού Δημιουργού και Παντογνώστη και του ατελούς ανθρώπου, ο άλλος του ανύπαρκτου Θεού και του ανθρώπου Θεού. Το “Πίστευε και Μη Ερεύνα” του Μεσαίωνα επανέρχεται με το “Φυλακίσου και Μη Ρωτάς” του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο λαός που ανέδειξε τον Σωκράτη, τον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη και τον Μέγα Αλέξανδρο κατέληξε στο ρουσφέτι και το μπαξίσι, στους κοτζαμπάσηδες και τα γιουσουφάκια. Στους ειδικούς που δεν ξέρουν και ερευνούν και στον Παντογνώστη Μητσοτάκη που μας φυλακίζει προληπτικά για το καλό μας.



 

Το μίσος για το Άγιο Πνεύμα ξεπερνάει την επιστήμη του Great Reset. Μόνο ο Ηγεμών και η Αυλή του γνωρίζουν το καλό μας και τα παιδιά κλείνονται στα δωμάτια τους χωρίς να αθλούνται, χωρίς να ερωτεύονται, χωρίς να οραματίζονται.

Ο Σταυρός στα ύδατα της Ελλάδας εξεγείρει το μίσος των τεχνοκρατών, εκείνων που ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά, τη δουλεία των Ελλήνων.

Ο Ηγεμών, υπεράνω του Θεού, αγιάζει τον αέρα και μας δίνει όσες τζούρες απαιτούνται. Όταν προσκυνήσουμε όλοι, όταν οι επιβήτορας πάρει τη δοτή Υπουργική εξουσία, όταν οι Οθωμανοί αγαλλιάσουν, όταν η Δεβόρα κυβερνήσει τον Κόσμο, τότε και μόνο τότε λίγη ελευθερία για τους υπηκόους θα έρθει.

Κυριάκο Μητσοτάκη, άξιο τέκνο της Κρήτης που κάτι ήξερε και ψήφο δεν σου έδωσε.

Έκλεψες την ψήφο από το λαό των Ελλήνων και κυβερνάς ως τύραννος προληπτικά.

Χωρίς Φύλο, χωρίς Γένος, Χωρίς Θεό, Κυριάκο Μητσοτάκη παίζεις το ρόλο σου θαυμάσια.

Ανασχημάτισε τον εαυτό σου, να λάβεις το πραγματικό πρόσωπο σου, εκείνο του Ανθέλληνα, εκείνο των αφεντικών σου.

Το Άγιο Πνεύμα υπάρχει εκεί που ο αλγόριθμος της Μαντάμ “Ο” δεν φθάνει, εκεί στο Ελληνικό “α”, εκεί που κανείς θνητός και φθαρτός Ηγεμών δεν θα φθάσει ποτέ.

Εκεί υπάρχει και η Ελληνική Ψυχή που δεν έχει κανένας από τα αφεντικά σου, κανένας στην Αυλή σου.

Εκτέλεσε ως άλλος Ιούδας το έργο σου, ανασχημάτισε το εαυτό σου στο πυρ το εξώτερον…

Αλίμονο στους ιερείς που πωλούν την ψυχή τους, που απαρνιούνται το Άγιο Πνεύμα, που δεν ρίχνουν τον Άγιο Σταυρό στα νερά της Ελλάδας, για τα πάθη και την εξουσία τους…

thedayaftergr