Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Απάντηση Δημάρχου Νεμέας σχετικά με τις φήμες για δημιουργία κλειστού Κέντρου Μεταναστών στα όρια Δήμου Κορινθίων – Δήμου Νεμέας

Στις 6/1/2021 δημοσιεύτηκαν στον ηλεκτρονικό τύπο φήμες περί δημιουργίας κλειστού Κέντρου Μεταναστών στα όρια Δήμου Κορινθίων – Δήμου Νεμέας.

Εγώ προσωπικά και ο Δήμαρχος Κορινθίων , σε επικοινωνία που είχαμε, δε γνωρίζουμε οτιδήποτε σχετικό. Ουδέποτε έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα που ν’ αφορά την περιοχή  μας.



 

Θέλω να επισημάνω πως :

  1. Ποτέ σε θεσμικό επίπεδο δε ρωτήθηκα για το θέμα από την αξιωματική αντιπολίτευση, ούτε γραπτά ούτε καν τηλεφωνικά. Ενημερώθηκα για το συγκεκριμένο θέμα μέσω αναρτήσεων στο διαδίκτυο.

2.Δεν μπήκα στη διαδικασία απάντησης στις φήμες αυτές σ’ ένα θέμα που, απ’ όσο γνωρίζω, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. Άλλωστε αν απαντούσα σε οτιδήποτε αναρτάται θα έπρεπε συνέχεια ν’ ασχολούμαι μ’ αυτά  και με τίποτα άλλο.

  1. Προσπαθώ καθημερινά εργονομώντας το χρόνο μου, ο οποίος αισθάνομαι πως δε μου φτάνει, να εστιάζω σε σημαντικούς άξονες βαρύτητας για το Δήμο μας και δε θα γίνω εγώ αυτός που θα θέσω το Δήμο Νεμέας σε επίπεδο κριτικής αυθαιρέτων σχολίων και ανεύθυνων τοποθετήσεων μέσα σ’ έναν διαδικτυακό κυκεώνα ανυπόστατων θεμάτων.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ προς όλους πως βρίσκομαι εδώ στην υπηρεσία  των συμπολιτών μου για να διασφαλίζω τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της Νεμέας και όχι για να τα υπονομεύω.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΜΕΑΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΦΡΟΥΣΙΟΣ