Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΥΓΕΙΑ

Κολχικίνη, Χλωροκίνη και άλλα 3 φάρμακα Ξαφνικά παίρνουν έγκριση

Οποιαδήποτε ανάρτηση ανέβαζες παλιότερα στο fb για οποιοδήποτε φάρμακο την κατέβαζαν μαζί με το λογαριασμό σου, γιατί ήσουν επικίνδυνος και συνομωσιολόγος!

Τι άλλαξε ξαφνικά και παίρνουν όλα αυτά τα φάρμακα έγκριση;;;



 

Παίζονται πολιτικά παιχνίδια πάνω στις πλάτες μας!

Πρώτα μπήκε στο παιχνίδι, η Αμερικανική Ιατρική Ένωση (AMA), που με μια εκπληκτική κίνηση, ακύρωσε επίσημα μια προηγούμενη δήλωση κατά της χρήσης της υδροξυχλωροκίνης (HCQ) για την θεραπεία ασθενών με COVID-19, δίνοντας στους γιατρούς το δικαίωμα να επιστρέψουν στη χρήση του φαρμάκου κατά την κρίση τους.

Έπειτα η Κολχικίνη…
Η κολχικίνη θα χορηγείται σε ασθενείς άνω των 60 ετών που έχουν βρεθεί θετικοί με μοριακό τεστ και σε ασθενείς από 18-60 ετών με τουλάχιστον ένα υποκείμενο νόσημα ή με πυρετό για τουλάχιστον 48 ώρες Η κολχικίνη, θεωρείται πολύ σημαντικό όπλο στην φαρέτρα των Ελλήνων γιατρών, για την αντιμετώπιση της πανδημίας και ιδιαίτερα ενόψει ενός τρίτου κύματος, καθώς τα θετικά αποτελέσματα της μπορούν να συγκρατήσουν, ως ένα βαθμό, την ασφυκτική πίεση στο ΕΣΥ.

Και ακολούθησε το REGN-COV2
Ο Γερμανός Υπουργός Υγείας Jens Spahn ανακοίνωσε ότι η Γερμανία αγόρασε 200.000 δόσεις του REGN-COV2 που είχε λάβει ο Τραμπ και τον βοήθησε να ξεπεράσει σε μόλις 2 μέρες την ασθένεια.

Από την επόμενη εβδομάδα, τα μονοκλωνικά αντισώματα θα είναι πλέον διαθέσιμα στη Γερμανία. «Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αγόρασε 200.000 κουτιά για 400 εκατομμύρια ευρώ, που αυτό αντιστοιχεί σε τιμή 2000 ευρώ ανά δόση», δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Υγείας Jens Spahn.

Μην ξεχάσουμε την κωλοτούμπα του ΠΟΥ για τα PCR
«Τα περισσότερα τεστ PCR υποδεικνύονται ως βοήθημα για τη διάγνωση, επομένως, οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης πρέπει να εξετάσουν περισσότερα αποτελέσματα.

Σε συνδυασμό με το χρονοδιάγραμμα της δειγματοληψίας, τον τύπο δείγματος, τις λεπτομέρειες της ανάλυσης, τις κλινικές παρατηρήσεις, το ιστορικό του ασθενούς, την επιβεβαιωμένη κατάσταση οποιωνδήποτε επαφών και τις επιδημιολογικές πληροφορίες…

Μερικές δηλώσεις τους για την εκπληκτική ανακάλυψη…
Όσον αφορά στη νέα εισαγωγή στην μάχη απέναντι στον κορονοϊό, την κολχικίνη, η κ.Γκάγκα δηλώνει πολύ ικανοποιημένη που οι γιατροί στην πρωτοβάθμια φροντίδα θα μπορούν να χορηγούν στους ασθενείς το συγκεκριμένο φάρμακο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, δεν αποκλείεται το επόμενο στη σειρά φάρμακο που θα μπορεί να συνταγογραφείται από τους γιατρούς για χρήση στο σπίτι, να είναι η κορτιζόνη– ουσία που ήδη βρίσκεται στην φαρέτρα των γιατρών μέσα στα νοσοκομεία. «Είναι τουλάχιστον άλλα 4 με 5 φάρμακα στο μικροσκόπιο που μπορούν να έχουν θετική επίδραση στους ασθενείς. Με μια στενή παρακολούθηση και αυστηρά πρωτόκολλα, γιατί για παράδειγμα η κορτιζόνη θέλει ιδιαίτερη προσοχή σε ποιο σημείο της ασθένειας θα την χρησιμοποιήσεις, αυτές οι ουσίες θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους εξωνοσοκομειακούς γιατρούς».

Μανώλης Δερμιτζάκης
«ΚΟΛΧΙΚΙΝΗ: Για να καταλάβουμε τη σημασία των τελευταίων ευρημάτων για την κολχικίνη. Επιπλέον, για τα αντίστοιχα φάρμακα για τον COVID-19. Με 22% μείωση στις νοσηλείες, και ας πούμε ότι θα πάρουν κολχικίνη 70-100% αυτών που θα νοσηλευόντουσαν. Στην ουσία αυξήσαμε κατά 15-20% τη χωρητικότητα του συστήματος υγείας. Είναι ισοδύναμο με το να αποκτούσε ξαφνικά η Ελλάδα 100 επιπλέον ΜΕΘ COVID. Επιπλέον, ένα πολύ μεγάλο αριθμό κρεβατιών COVID με όλο το προσωπικό και τις κατάλληλες υποδομές», ανέφερε αρχικά ο Μανώλης Δερμιτζάκης.

Τι έγινε ρε παιδιά εγώ θυμάμαι κάτι για επικίνδυνες χλωρίνες που έπιναν οι Αμερικάνοι και κάτι για έναν ασυνείδητο Πρόεδρο….

Εσείς τα θυμάστε ή τα ξεχάσατε;

anazitiseis.gr