Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τραπεζούντα: Χαμός με Μπακασέτα – Χόρεψε συρτάκι και τον έντυσαν… Πόντιο

του Χρήστου Κωνσταντινίδη

Χαμός επικρατεί στην Τραπεζούντα με τη μεταγραφή του Τάσου Μπακασέτα.

Ο 27χρονος διεθνής Έλληνας άσος θα αγωνίζεται με τα “χαμψία” για τα επόμενα 3,5 χρόνια. Η Τράμπζονσπορ πλήρωσε το ποσό των 3 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Αλάνιασπορ, ενώ στη συμφωνία των δύο πλευρών έχουν συμπεριληφθεί και μπόνους στόχων και συμμετοχών ύψους 500.000 ευρώ.



 

Στην Τραπεζούντα υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός για τη μεταγραφή του “Μπάκα”. Από το βράδυ της Παρασκευής οι Τούρκοι οπαδοί γέμισαν τα Social Media με εκφράσεις θαυμασμού για αυτήν την κίνηση της διοίκησης και δη του προέδρου της Τράμπζονσπορ, Αχμέτ Αγάογλου. Το τμήμα μάρκετινγκ της ομάδας λειτούργησε άψογα χειριζόμενο την απόκτηση του πρώην ποδοσφαιριστή της Αλάνιασπορ.

Έντυσαν τον Τάσο με τις τρεις εμφανίσεις της ομάδας. Ο παίκτης φόρεσε την κλασική κυανέρυθρη, τη μαύρη και την άσπρη φανέλα. Τον φωτογράφισαν και μοίρασαν τις εικόνες στα Social Media.

Εύραμε γαμπρόν και εφόρτσαμ’ ατόν ούλια τα καινούργα τα λώματα…

Damat bulduk ve ona her yeni kıyafet giydirdik

#Trabzonspor

Δημοσιεύτηκε από Χρήστος Κωνσταντινίδης στις Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021

 

Ο γεννηθείς στο Πετρί Νεμέας Τάσος Μπακασέτας στο video της παρουσίασης συστήθηκε στους φίλους της νέας του ομάδας χορεύοντας συρτάκι! Αφού συστήθηκε αναφώνησε το μότο των οπαδών της Τραμπζονσπόρ. “Bize her yer Trabzon” είπε που στα ελληνικά σημαίνει “για εμάς κάθε μέρος είναι Τραπεζούντα”.

Πάντως το TRT SPOR έδωσε συνέχεια στην ευρηματικότητα για τη μεταγραφή του Τάσου Μπακασέτα! Το κανάλι με τη βοήθεια του μοντάζ τον έντυσε με ζίπκα, την παραδοσιακή ποντιακή φορεσιά, με το είδωλο του ποδοσφαιριστή να παίρνει χορευτική στάση που θυμίζει τη Σέρρα, τον διάσημο πυρρίχιο χορό.

Άρχισαν τα όργανα… Το πρόγραμμα έχει φουλ κεμεντζέ, όπως φαίνεται… 😂😂😂#Trabzonspor

Calgılar basladi! Gorundugu gibi program’da cok kemence var…

Δημοσιεύτηκε από Χρήστος Κωνσταντινίδης στις Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021

sportdog.gr