Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Mε την παρουσία του Υφυπουργού Ανάπτυξης κ.Τσακίρη το διαδικτυακό σεμινάριο του Επιμελητηρίου Κορινθίας

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021 το τρίτο κατά σειρά διαδικτυακό σεμινάριο του Επιμελητηρίου Κορινθίας σε συνεργασία με τον ΣΕΛΠΕ (Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος)
με θέμα “ Ψηφιακός Μετασχηματισμός στη Λιανική: η δύσκολη προσαρμογή’’.

Στο διαδικτυακό σεμινάριο έλαβαν μέρος αρκετοί συμμετέχοντες ενώ με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, κ. Γιάννης Τσακίρης ο οποίος αναφέρθηκε στην υφιστάμενη μεταβατική κατάσταση όσον αφορά την ψηφιακή εποχή. Δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η προσαρμογή στην ψηφιακή πραγματικότητα ήταν αρκετά βίαιη και ότι το κράτος θα φανεί αρωγός σε αυτή την μετάβαση. 
Τον λόγο στην συνέχεια πήρε ο Καθηγητής Γιώργος Δουκίδης, που παρουσίασε πολύ ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τον ψηφιακό μετασχηματισμό στη λειτουργία του τομέα της λιανικής. Περισσότερα από την ομιλία του θα βρείτε στο video που ακολουθεί.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για την τιμή και όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους αλλά και τους ομιλητές για την ενδιαφέρουσα παρουσίαση τους και ανανέωσε το ραντεβού με τον ΣΕΛΠΕ μέσα από τα επόμενα διαδικτυακά σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα.

O κ. Πιτσάκης ολοκλήρωσε την εκδήλωση δηλώνοντας ότι το Επιμελητήριο Κορινθίας ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες ενημερώνει, εκπαιδεύει, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Και θα συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά όπου το επιτάσσει η ανάγκη των επιχειρήσεων!

Δείτε μαγνητοσκοπημένο το σεμινάριο στο κανάλι του Επιμελητηρίου Κορινθίας στο Ytube: https://youtu.be/iiNITbJwx58