Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Κρούσμα covid 19 στο A’ Δημοτικό Σχολείο Νεμέας. Αλήθειες και ψέματα

Λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση από τον Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νεμέας κ. Ιωάννη Νάκη, σχετικά με κρούσματα κορονοιού, την οποία και δημοσιεύουμε:

Αγαπητοί γονείς, κηδεμόνες, αγαπητοί συμπολίτες

Σας ενημερώνουμε πως σήμερα το πρωί αναφέρθηκε στο σχολείο μας κρούσμα covid 19 σε γονέα μαθητή μας. Το Σχολείο κρατά αυστηρά το πρωτόκολλο που έχει ανακοινωθεί από το Υπουργείο. Ο Μαθητής θα παραμείνει σπίτι του για δεκατέσσερις ημέρες.

Είναι προς τιμή της οικογένειας που έσπευσε να μας ενημερώσει για την ατυχία της, η οποία μπορεί να συμβεί στον καθένα μας. Τους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και τους περιμένουμε γερούς πάλι ανάμεσά μας. Ταυτόχρονα εκπαιδευτικός του Σχολείου που αισθάνθηκε την Τετάρτη αδιαθεσία έκανε το γρήγορο τεστ, που βγήκε αρνητικό και περιμένει αποτελέσματα και από το μοριακό τεστ. Για το λόγο αυτό παραμένει σε απομόνωση στο σπίτι της.

Παράλληλα κυκλοφορούν φήμες για τον αριθμό των ασθενών και την ταυτότητά τους. Σας ενημερώνουμε κατηγορηματικά πως η κ. Σάντα Ισπασόγιου και ο γιος της Χαράλαμπος ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜEΝΑ ΔΕΝ ΑΣΘΕΝΟΥΝ. Είναι κρίμα κι άδικο να στοχοποιείται τόσο η ίδια, όσο και το κατάστημα επί της Πλατείας Ηρώων που συχνάζει. Ομοίως και η εκπαιδευτικός δεν έχει μεταφερθεί με ασθενοφόρο, όπως κάποιοι διαδίδουν αλλά βρίσκεται εντός της οικίας της.

Σας παρακαλώ, να μην πιστεύετε σε φήμες που κυκλοφορούν και μην τις αναπαράγετε. Το Σχολείο θα σας ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα.

Ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νεμέας
Ιωάννης Νάκης