Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο LTO στα επίσημα εγκαίνια της Greek Panorama

Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης Virtual Greek Panorama. Πρόκειται για την πρώτη υβριδική έκθεση τουρισμού στη χώρα μας, που αφού ταξίδεψε εδώ και χρόνια στην Ευρώπη προβάλλοντας τον τουρισμό της Ελλάδας πλέον στοχεύει στην παρουσίαση ελληνικών προορισμών και δραστηριοτήτων στη διεθνή αγορά, και ειδικότερα στις τουριστικές αγορές που έχουν αποτελέσει τις πηγές προέλευσης των τουριστών της Ελλάδος, μέσα από δράσεις που θα διαρκέσουν έναν ολόκληρο χρόνο.



 

Τα επίσημα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν στα στούντιο της εταιρείας Podimatas Audivisual SA, που έχει την τεχνική υποστήριξη της έκθεσης. Κάθε μήνα θα γίνεται μια ανάλογη εκδήλωση που θα ενώνει τη χώρα μας με διάφορες χώρες της Ευρώπης, και όχι μόνο. Τον συντονισμό των εκδηλώσεων αυτών έχει αναλάβει το τηλεοπτικό δίκτυο Euronews το οποίο έχει επίσης αναλάβει και την προβολή της έκθεσης σε όλη την Ευρώπη.
Τιμώμενοι προορισμοί της χθεσινής εκδήλωσης η Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων που λαμβάνει μέρος μέσω του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου. Οι τιμώμενοι προορισμοί είχαν εξέχουσα θέση στα εγκαίνια καθώς τους δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσουν το τουριστικό προϊόν τους σε δύο ζωντανές συνδέσεις, η πρώτη με την Πολωνία και η δεύτερη με την Αγγλία. Μετά τις παρουσιάσεις ακολούθησαν panels με προσωπικότητες του τουρισμού όπως ο καθ. Δημήτριος Μπούχαλης, η Διευθύντρια του ΕΟΤ στην Αγγλία κ. Έμυ Αναγνωστοπούλου, o τουριστικός πράκτορας κ. Noel Josephides και άλλους travel agents. Τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου εκπροσώπησε η κ. Βιβή Γιαλού, Marketing Manager.
Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν μεταξύ άλλων ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, κ. Δημήτρης Φραγκάκης, ο κ. Γιώργος Πατούλης, περιφερειάρχης Αττικής, ο κ. Γρηγόρης Τάσιος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), ο κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, πρόεδρος Federation of Hellenic Associations of Travel & Tourist Agencies (FedHATTA) και ο κ. Αλέξανδρος Βασιλικός, πρόεδρος Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΞΕΕ).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIRTUAL STAND ΤΟΥ LTO & ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ. Π.-ΑΓ.Θ.