Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βορίδης για γεύμα Μητσοτάκη σε Ικαρία: Αναπόφευκτες οι εκδηλώσεις αγάπης -VIDEO

Ο Μάκης Βορίδης σημείωσε ότι είναι λάθος να εξομοιώνεται η εργασία του πρωθυπουργού με το επιχείρημα «να μαζέψω 30 φίλους μου να φάμε»
Τις έντονες αντιδράσεις για το γεύμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία και συγκεκριμένα στη βεράντα του σπιτιού του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χριστόδουλου Στεφανάδη, σχολίασε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης. «Ό, τι μέτρα και να πάρεις κάποιες εκδηλώσεις αγάπης και σεβασμού προς το πρόσωπό του πρωθυπουργού θα υπάρχουν αναπόφευκτα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάκης Βορίδης.



 

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εσωτερικών σημείωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, πως «όταν εμφανίζεται πολιτικός, μάλιστα, του διαμετρήματος και της εμβέλειας του συγκεκριμένου πρωθυπουργού, του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος – τι να κάνουμε τώρα -, και τον σέβεται και τον αγαπά ο ελληνικός λαός, θα υπάρχουν αναπόφευκτα ό,τι μέτρα και να πάρεις κάποιες εκδηλώσεις αγάπης και σεβασμού προς το πρόσωπό του. Με όλα τα μέτρα».

Σε ερώτησή σχετικά με το αν κάποιος πολίτης μπορεί να βρεθεί με αποστάσεις στη βεράντα του σπιτιού του με 30 άτομα χωρίς να του επιβάλουν πρόστιμο ο Μάκης Βορίδης σημείωσε ότι «είναι λάθος να εκλαμβάνεται ως αναψυχή η διακοπή του πρωθυπουργού από το πρόγραμμά του για ένα γεύμα». «Η ουσία είναι ότι αποπειράται κάτι απίστευτα προκλητικό και εσφαλμένο, η εργασία του πρωθυπουργού, η ανάγκη να βρίσκεται κοντά στον κόσμο να εποπτεύει την λειτουργία του εμβολιασμού εξομοιώνεται με το επιχείρημα να μαζέψω 30 φίλους μου να φάμε», τόνισε ο Μάκης Βορίδης.

ethnos.gr