Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου λόγω εργασιών

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, κατά το χρονικό διάστημα από 15.02.2021 έως 18.06.2021, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου θα πραγματοποιείται ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος του Η/Κ Μεγαρέων (χ/θ 38,700).

Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται εναλλακτικά ως εξής:



 

Για το ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο , η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται προς τη νότια παράπλευρη οδό, πριν από τη διάβαση της Σιδηροδρομικής Γραμμής, εν συνεχεία θα διέρχεται από την Κάτω Διάβαση του αυτοκινητόδρομου περί τη χ/θ 37,460 και θα επανέρχεται στην Π.Ε.Ο.Α.Κ, μέσω της βόρειας παράπλευρης οδού.
Για το ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα , η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται προς τη βόρεια παράπλευρη οδό, πριν από το ύψος της συμβολής με τον κλάδο εξόδου του αυτοκινητόδρομου, εν συνεχεία θα διέρχεται από την Κάτω Διάβαση του αυτοκινητόδρομου περί τη χ/θ 37,460 και θα επανέρχεται στην Π.Ε.Ο.Α.Κ, μέσω της νότιας παράπλευρης οδού.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.