Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Δήμος Κορινθίων

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου Κορινθίων έκοψε χθες στις 11:00 το πρωί ο Δήμαρχος Κορινθίων κ.Βασίλης Νανόπουλος. Η λιτή και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα τελετή, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.
Ο Δήμαρχος έχοντας στο πλευρό του την Διευθύντρια του Δήμου κ.Χρυσούλα Ξύδη και τον Πρόεδρο των εργαζομένων κ. Δημήτρη Λαμπαδάρη, ευχήθηκε υγεία, προκοπή και αποτελέσματα για το δήμο και τους δημότες αλλά και του χρόνου, απαλλαγμένοι από τον φόβο της πανδημίας, η κοπή της πίτας να γίνει παρουσία όλων των εργαζομένων.«Τιμώ στα πρόσωπα του Προέδρου των εργαζομένων και της Διευθύντριας του Δήμου όλους τους εργαζόμενους που καθημερινά εργάζονται για το καλό των πολιτών και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής τους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος σε μια κίνηση ισχυρά συμβολική.
«Εύχομαι υγεία και ευχαριστώ όλους τους εργαζόμενους που στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Ευχαριστώ επίσης τον κ.Δήμαρχο γιατί αναγνωρίζει την δουλειά όλων μας» σημείωσε από την πλευρά του ο κ.Λαμπαδάρης ενώ η κ.Ξύδη έκανε λόγο φυσικά για υγεία αλλά και για υπομονή, για εργατικότητα και καλά αποτελέσματα της δημοτικής αρχής.»
Η πίτα η οποία έφτασε σε όλα τα τμήματα, τα Νομικά Πρόσωπα και τις υπηρεσίες του δήμου «κρύβει» τη φετινή χρονιά 5 φλουριά τα οποία αντιστοιχούν σε 2 ημέρες τιμητικής αδείας και μια δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ για κάθε τυχερό.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου Κορινθίων έκοψε σήμερα στις 11:00 το πρωί ο Δήμαρχος Κορινθίων κ.Βασίλης Νανόπουλος….

Δημοσιεύτηκε από Δήμος Κορινθίων στις Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021