Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
LIFESTYLEΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σταυρός βάπτισης: Κόσμημα με διαχρονική αξία

Το μυστήριο της βάπτισης θεωρείται μια στιγμή εξέχουσας σημασίας για κάθε παιδάκι. Εξίσου σημαντική είναι και η θέση του νονού, ο οποίος επιλέγει όλα τα κοσμήματα του μωρού, από τα οποία ξεχωρίζει ο σταυρός βάπτισης. Αποτελεί διαχρονικό κομμάτι, με μοντέρνες συνήθως πινελιές.

Παρακάτω θα βρεις προτάσεις και λύσεις για να επιλέξεις το καλύτερο κομμάτι, που θα συντροφεύει για χρόνια τα κοσμήματα του μωρού σου!



Μια πρώτη πρόταση είναι ο σταυρός για αγόρι, που είναι πρωτότυπος και ιδιαίτερος και πρόκειται να γίνει το πιο γλυκό ενθύμιο στο πέρασμα των χρόνων.  Μπορείς να επιλέξεις μέσα από μια μεγάλη ποικιλία με λιτό ή πιο περίτεχνο design, πρωτότυπα σχέδια και υψηλής ποιότητας υλικά.

Όμορφη επιλογή αποτελεί ο κλασικός χρυσός σταυρός με κομψές λεπτομέρειες και minimal γυαλιστερή επιφάνεια.

 

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν εξίσου ιδανικές επιλογές και στους σταυρούς για κορίτσι, που θα ξεχωρίσουν σίγουρα με την ποιότητα και τη λάμψη τους. Επίλεξε τα καλύτερα σχέδια μέσα από μια μεγάλη ποικιλία και βρες ευκολοφόρετα κομμάτια, για να κάνεις ένα υπέροχο συμβολικό δώρο στο νεοφώτιστο μωράκι.

Μια καλή πρόταση είναι ο σταυρός σε μοντέρνο ροζ χρυσό μασίφ, 14 καρατίων και σε κυρτή γραμμή. Είναι περίτεχνα διακοσμημένος με λευκές πέτρες ζιργκόν και λεπτή ροζ χρυσή αλυσίδα.

Αν θέλεις κι εσύ να επιλέξεις τα καλύτερα κοσμήματα υψηλής αισθητικής, επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα Xriso Kosmima και ανακάλυψε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων στις καλύτερες τιμές!