Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ιωάννα Φιλντίση: Ποιός ακριβώς προσέβαλε τον Κυνηγετικό Σύλλογο Νεμέας;

Χθες βράδυ η Δημοτική Σύμβουλος Ιωάννα Φιλντίση έδωσε μέσω του προφίλ της στο facebook, την εξής απάντηση σε σχετική ανάρτηση του Προέδρου του Κυνηγετικού Συλλόγου Νεμέας, σχετικά με σχόλιό της σε ιδιωτικό προφίλ:

ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΕΜΕΑΣ?

εγώ που δεν αναφέρθηκα καν στον Σύλλογο στο σχόλιο μου ή ο Πρόεδρός του, που τον χρησιμοποιεί ως επικοινωνιακό δεκανίκι του Δημάρχου?



Η αλήθεια φαίνεται ότι έχει αρχίσει να ενοχλεί πολύ τη Δημοτική Αρχή και συγκεκριμένους παρατρεχάμενους της, που προσπαθούν με μειωτικά σχόλια για μένα στο ανώνυμο “δημαρχιακό” blog και καθ’ υπαγόρευση “ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – απάντηση σε (δήθεν) προσβλητικά μου σχόλια για τον Κυνηγετικό Σύλλογο”, να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τα 10.000 ευρώ (9.990, 89 για την ακρίβεια), που με απευθείας ανάθεση του Δημάρχου δόθηκαν “για προμήθεια δέντρων” (δάσος αγοράσαμε?) και από την αθλιότητα της καταστροφής του Ασωπού, στα οποία αναφερόμουν στο σχόλιό μου αυτό.

Έχω λοιπόν κι εγώ κάποιες ερωτήσεις, για τα “καταγγελλόμενα” από τον Πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου:

1) Η ανακοίνωση, που ανέβασε στο προφίλ του αντιπροσωπεύει το ΔΣ και κυρίως τα μέλη του Συλλόγου?
2) Είχαν γνώση τα μέλη του ΔΣ και τα μέλη του Συλλόγου για την “περιβαλλοντική δράση” της Κυριακής 14/2/21? Έχω μιλήσει ήδη με μέλη που με διαβεβαίωσαν ότι δεν υπήρχε καμία απόφαση ή ενημέρωσή τους, πέραν του ότι τέτοια δράση δεν θα μπορούσε καν να οργανωθεί λόγω Covid.

3) Είχε βγει δελτίο τύπου και κατά συνέπεια πρόσκληση και ενημέρωση του κόσμου από τον Κυνηγετικό Σύλλογο και τον Δήμο Νεμέας ως συνδιοργάνωση της δράσης? Ως Πρόεδρος στο παρελθόν του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεμέας που διοργάνωνε επί 5ετια τέτοιου είδους δράσεις, γνωρίζω ότι πάντα, πολλές μέρες πριν από αυτές, ενημερώνεται με ανακοινώσεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και στη σελίδα του Δήμου, ο κόσμος, τα μέλη του Συλλόγου, η Αστυνομία και διάφοροι φορείς για τον χρόνο και τόπο της δράσης. Πράγμα που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έγινε. Δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ ανακοίνωση ή πρόσκληση συμμετοχής στη δράση. ΟΥΤΕ στη σελίδα του Δήμου, ΟΥΤΕ στο προφίλ του Προέδρου του Κυνηγετικού Συλλόγου, ΟΥΤΕ σε κάποιο γνωστό blog. Η μόνη ανάρτηση που έγινε σχετικά, έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στο προφίλ του… εκπροσώπου τύπου του Δημάρχου, όχι του Προέδρου!!!!
4) Μήπως όλος αυτός ο θόρυβος για το σχόλιο μου, έγινε για να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος από το Δελτίο Τύπου του κ. Αποστ. Καραχοντζίτη, που μιλούσε για ”Τα παράξενα και τα περίεργα των Διαγωνισμών για την Ανάθεση προμηθειών του Δήμου Νεμέας”  ;
Συμπέρασμα?

1) Κανένα σχόλιο που να αφορά τον Κυνηγετικό Σύλλογο δεν έκανα, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στη φωτογραφία με το σχόλιο μου, που ακολουθεί.

2) Καμία δράση δεν έγινε από τον Κυνηγετικό Σύλλογο που να τη γνωρίζουν όλα τα μέλη του και να έχει ανακοινωθεί στον κόσμο και τους αρμόδιους φορείς, δεν θα μπορούσε άλλωστε λόγω Covid.

3) Η μάζωξη μιας παρέας 6 ατόμων (τόσα τουλάχιστον φαίνονται στις φωτογραφίες μαζί με τον… φωτογράφο) δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση “περιβαλλοντική δράση”, στην οποία πάντα συμμετέχουν φορείς, σχολεία κλπ, αποτελεί μόνο απεγνωσμένη επικοινωνιακή προσπάθεια βοήθειας του Δημάρχου, στο θέμα της περιβαλλοντικής καταστροφής του Ασωπού.

Κανένας όμως δεν έχει δικαίωμα, πολύ περισσότερο ο Πρόεδρος ενός ενεργού και σοβαρού Συλλόγου, όπως είναι ο Κυνηγετικός Σύλλογος Νεμέας, να τον χρησιμοποιεί ως επικοινωνιακό δεκανίκι κανενός Δημάρχου.
Εννοείται λοιπόν ότι δεν πρόκειται να ζητήσω “συγνώμη” από κανέναν, όπως με “καλεί” να πράξω ο Πρόεδρος γιατί πολύ απλά καμία αναφορά δεν έκανα στον Κυνηγετικό Σύλλογο…

Επίσης, δεν θα αναφερθώ στα γραφόμενα περί “μορφώσεως”, “μικροπολιτικής” και λοιπών κομπλεξισμών, γιατί ο μακαρίτης ο παππούς μου, μου έλεγε ότι “οποίος μπλέκει με τα πίτουρα, τον τρώνε οι.. κότες”.

ΛΥΠΑΜΑΙ, αλλά ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ σαν αυτή που έγινε πρόσφατα στον Ασωπό ή οι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ του Δημάρχου, ΔΕΝ ΑΝΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ με γιαλαντζί “περιβαλλοντικές δράσεις” και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ. Όσο για σχόλια τύπου” μαυρίστε τη” κλπ, με αφήνουν ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗ. Δεν περίμενα κανένα Δήμο ούτε για να καταξιωθώ κοινωνικά, ούτε για να “φτιαχτώ” οικονομικά, έχω μάθει να δουλεύω κι ούτε θα σταματήσω να μιλάω, όταν έχω κάτι να πω ή όταν αντιλαμβάνομαι πράγματα ενάντια στη συνείδησή μου, προκειμένου να διαφυλάξω τυχόν επανεκλογή μου, πολύ απλά γιατί δεν με νοιάζει 😜.

Ακολουθεί το επίμαχο σχόλιο και χθεσινές φωτογραφίες από τον Ασωπό”:

 

ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΕΜΕΑΣ? εγώ που δεν αναφέρθηκα καν στον Σύλλογο στο σχόλιο μου ή ο…

Δημοσιεύτηκε από Joanna Fildissi στις Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021