Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ανακοίνωση ημερομηνίας του Διεθνούς ‘Kalamata Dance Cup’ για το 2021

Tο 3ο Kalamata Dance Cup (Φεστιβάλ & Διεθνής Διαγωνισμός Χορού) ξεκίνησε τις προετοιμασίες του για το Νοέμβριο του 2021 στη Καλαμάτα. Ο Διεθνής Πολιτιστικός θεσμός της πολύπλευρης διοργάνωσης χορού παγκόσμιας προβολής, μετά την περσινή του αναβολή, επιστρέφει δυναμικά και προγραμμάτισε να ανοίξει και πάλι τις ‘πόρτες’ του το Σαββατοκύριακο 13 & 14 Νοεμβρίου 2021 στο Δημοτικό Κλειστό ‘ΤΕΝΤΑ’ Καλαμάτας, με την ελπίδα πως μέχρι τότε θα έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση που διανύουμε και με την ευχή να επαναλειτουργήσουν σύντομα τα καλλιτεχνικά εκπαιδευτήρια.



 

Η Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Kalamata Dance Cup, μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου ‘Dance Challenge’, σε συνεργασία με την POLISART Κοιν.Σ.Επ , θα εργαστούν και φέτος σκληρά με όρεξη, αφιλοκερδώς  για την επίτευξη των στόχων του. Το Kalamata Dance Cup που προσελκύει πλήθος καλλιτεχνών και επισκεπτών από Πελοπόννησο, υπόλοιπη Ελλάδα και εξωτερικό στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα, στοχεύει στη διατήρηση & ενίσχυση διεθνώς του χαρακτηρισμού που προσδίδεται στην πόλη της Καλαμάτας ως πολιτιστική ‘Πόλη του Χορού’, στη γνωριμία με το Μεσσηνιακό τόπο και στην τόνωση της οικονομίας του προσδίδοντας γενική ανάπτυξη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

To τριήμερο Φεστιβάλ χορού προβάλλεται ήδη στο visitgreece.gr του ΕΟΤ, στo festivalfinder.eu της κοινότητας των Φεστιβάλ της Ε.Ε και σε πολλά άλλα κανάλια επικοινωνίας. Για το 2021 έχει στόχο να προβληθεί και σε περισσότερα αθηναϊκά & διεθνή ΜΜΕ. Στοχεύοντας στη διατήρηση συνεργειών και συνεργασιών της, η Οργανωτική Επιτροπή, αιτήθηκε εκ νέου αιγίδας και επιχορήγησης από το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, το Υπουργείο Τουρισμού και τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ), όπως επέτυχε και τα προηγούμενα έτη. Επιπροσθέτως, θα έχει και την ουσιαστική στήριξη του Δήμου Καλαμάτας. Ευελπιστεί για φέτος και η Περιφέρεια Πελοποννήσου να ανταποκριθεί θετικά και να υποστηρίξει τη σπουδαία αυτή διοργάνωση πολιτισμού στο πλαίσιο ενίσχυσης του ‘Θεματικού Τουρισμού’.

Περισσότερες πληροφορίες: Φεστιβάλ Χορού & Διεθνής Διαγωνισμός Χορού

Fb page: KALAMATA DANCE CHALLENGE

Instagram page: KALAMATA DANCE CUP

Youtube: https://bit.ly/2yDSBkQ

Δείτε εδώ το προηγούμενο Kalamata Dance Cup: