Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
LIFESTYLEΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα ποτά που θα συντροφεύσουν τις χειμερινές σου βραδιές

Η πολύμηνη παραμονή μας στο σπίτι μάς δίνει το ερέθισμα να ψάχνουμε όλο και περισσότερους διαφορετικούς τρόπους για να ψυχαγωγηθούμε και να περάσουμε όμορφα. Μια ιδανική επιλογή είναι η καλή και ζεστή ατμόσφαιρα, συντροφιά με ένα ποιοτικό ποτό!

Παρακάτω θα βρεις την πιο οργανωμένη λίστα με ποτά για το χειμώνα, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σε «ταξιδέψουν» σε γευστικά μονοπάτια!



Μια πολύ ενδιαφέρουσα αλλά και κλασική πρόταση αποτελεί η Vodka. Μπορείς να τη συνδυάσεις με πιο χειμερινά πιάτα και μαγειρικές επιλογές και έχεις τη δυνατότητα να βρεις πολλές επιλογές από κλασικά κομμάτια αλλά και premium, μεγάλων brands.

Αν είσαι λάτρης των δημοφιλών brands, σου προτείνουμε να δοκιμάσεις την κλασική, αλλά πάντα σύγχρονη Belvedere. Είναι η έκφραση της βότκας πολυτελείας που έχει δημιουργηθεί από πολωνική συνταγή 600 ετών. Δημιουργήθηκε αποκλειστικά από την πολωνική σίκαλη Dankowskie με τετραπλή απόσταξη για να δημιουργήσει την τέλεια ισορροπία του χαρακτήρα και της καθαρότητας. Είναι τέλεια με πάγο και ταιριάζει σε οποιοδήποτε cocktail.

Επίσης δημοφιλής επιλογή είναι και η Tequila, αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι τελείως διαφορετικό, που θα σε παρασύρει και θα σε συναρπάσει! Ανακάλυψε μια μεγάλη ποικιλία από Τεκίλα λευκή, Τεκίλα κίτρινη και Anejo, με πλούσια γεύση και εξαιρετική ποιότητα.

Αν αγαπάς την λευκή Τεκίλα, σου προτείνουμε να δοκιμάσεις τη φημισμένη Herradura Plata! Διαθέτει ξεχωριστά γλυκιά αγαύη, ελαφρώς μαλακωμένη από τις ξυλώδεις νότες του δρύινου βαρελιού. Επίσης έχει φωτεινό αχυρένιο χρώμα, από το δρύινο βαρέλι όπου παραμένει 45 ημέρες. Αφήνει στο στόμα μια απαλή και καθαρή επίγευση με αναζωογονητική ζεστασιά.

Απόλαυσε ονειρεμένα γευστικά ταξίδια ή κάνε ξεχωριστά δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα. Η κάβα Rokos σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις και να δωρίσεις τα ποτά της αρεσκείας σου σε υπέροχα καλάθια δώρων σε κάποιον που ξέρεις ότι θα το ευχαριστηθεί.