Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

10 ΜΑΡΤΗ 2020 – 10 ΜΑΡΤΗ 2021 – ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ “ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΟΥΝ”

Την Τετάρτη 10/3 συμπληρώνεται ένας χρόνος από το πρώτο lockdown που επέβαλε η κυβέρνηση. Εδώ κι ένα χρόνο τα πανεπιστήμια όλης της χώρας παραμένουν κλειστά για τους φοιτητές, ενώ τα σχολεία ανοιγοκλείνουν ανάλογα με την καμπύλη των κρουσμάτων στο γενικό πληθυσμό, γιατί η κυβέρνηση αρνήθηκε και αρνείται να πάρει μέτρα για τη διασφάλιση της δια ζώσης εκπαιδευτικής διαδικασίας.



 

Όλη η ανασφάλεια και κατάπτωση που βιώνουμε όλοι μας, δεν είναι κάποια »ανωμαλία», αλλά η κανονικότητα ενός κόσμου σε βαθιά σήψη και παρακμή.

Αυτός ο χρόνος απέδειξε πως και μέσα από τη μάσκα έχουμε φωνή, διότι μόνο η οργανωμένη δράση και η συλλογικότητα μπορεί να δώσει ανάσες ζωής, για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, όπου οι ανάγκες του λαού θα μπαίνουν πάνω από τα κέρδη μιας χούφτας παρασίτων, το Σοσιαλισμό – Κομμουνισμό.

Ως Οργάνωση Κορινθίας της ΚΝΕ καλούμε τη νεολαία του νομού μας να δώσει ζωή στην καθημερινότητά της, να προβληματιστεί και να εκφραστεί, στέλνοντάς μας μια φωτογραφία μ’ένα μικρό σχόλιο ή ένα βίντεο με την πρώτη εικόνα που της έρχεται στο μυαλό, όταν ακούει για τον ένα χρόνο πανδημία.

Τρόποι επικοινωνίας:

Viber: 6944852170

Email: kne.korinth@gmail.com