Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
LIFESTYLEΚΟΙΝΩΝΙΑ

Beachbody μετά την καραντίνα: λιποαναρρόφηση, κοιλιοπλαστική, ανόρθωση γλουτών και έτοιμες για παραλία!

Τον τελευταίο χρόνο με την καραντίνα, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που έχουν αφήσει τον εαυτό τους να χαλαρώσει ή έχουν επιδοθεί σε stresseating, με αποτέλεσμα να αλλοιώσουν τη σιλουέτα τους σε βαθμό που δυσκολεύονται να την επαναφέρουν.

Ευτυχώς η σύγχρονη κοσμητολογία και ιατρική είναι σε θέση να αντιμετωπίσει και τις πιο απαιτητικές από αυτές τις περιπτώσεις, εξολοθρεύοντας μία για πάντα το τοπικό πάχος και το επίμονο συσσωρευμένο λίπος, χαρίζοντάς σας το τέλειο bikinibody!



Λιποαναρρόφηση και λιπογλυπτική για τη σμίλευση του τοπικού λίπους, πλαστική κοιλιάς ή κοιλιοπλαστική για την αφαίρεση των συσσωρευμένων λιποστρωμάτων και ανόρθωση γλουτών για εμφανίσεις με μαγιό που κόβουν την ανάσα, είναι από τις πιο δημοφιλείς αισθητικές επεμβάσεις που επιλέγουν οι γυναίκες την Άνοιξη, προετοιμάζοντας το σώμα τους για εκθαμβωτικές εμφανίσεις!

Ο εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε αισθητικές επεμβάσεις σμίλευσης και ανόρθωσης του σώματος και μπορεί να επιφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα για τον σωματότυπό σας.

Για το περιττό λίπος

Το συσσωρευμένο λίπος που αρνείται να φύγει με γυμναστική και δίαιτα, είναι επίμονο και ενοχλητικό και μας χαλάει την εικόνα και την αυτοπεποίθηση, όμως τώρα μπορεί να φύγει χωρίς κόπο! Με λιποαναρρόφηση μπορείτε να αποχωριστείτε μία για πάντα τα επίμονα ψωμάκια, ενώ ο εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός θα μοιράσει το λίπος ομοιόμορφα, με μία διαδικασία που ονομάζεται λιπογλυπτική, προκειμένου να έχετε εντυπωσιακές καμπύλες, χωρίς αντιαισθητικά παχάκια!

Για την κοιλίτσα

Είτε γεννήσατε πρόσφατα, είτε όχι, είτε απλώς χάσατε πολλά κιλά, η κοιλιοπλαστική είναι η πλαστική επέμβαση που θα επισφραγίσει τη νέα εντυπωσιακή σιλουέτα σας. Με πλαστική κοιλιάς, ο χειρουργός αφαιρεί το περισσεύον λίπος και δημιουργεί μία λείακαι flatεπιφάνεια της κοιλιάς χωρίς ραγάδες και σημάδια απώλειας βάρους. Την κοιλιοπλαστική επιλέγουν πολύ συχνά και νέες μανούλες, που θέλουν να επανέλθει το σώμα τους όπως ήταν πριν την εγκυμοσύνη.

Για τους γλουτούς

Η εκγύμναση των γλουτών είναι μία δύσκολη και απαιτητική διαδικασία, όμως δε γίνεται να φορέσουμε και να απολαύσουμε το μαγιό μας αλλιώς. Τώρα υπάρχει πιο εύκολη και ανώδυνη λύση, η ανόρθωση γλουτών από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό για εμφανίσεις στην παραλία που θα γυρίσουν κεφάλια!