Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑΓΡΟΤΙΚΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ένα Κορινθιακό ελαιόλαδο, από τον Άσσο Κορινθίας, στα καλύτερα της Μεσογείου!

Το Κορινθιακό ελαιόλαδο QOPPA απέσπασε Ασημένιο Βραβείο για την ποιότητά του και τη γεύση του, στο διαγωνισμό τροφίμων και ποτών “Μεσογειακών Βραβείων Γεύσης – Med Taste awards 2021” στην Αθήνα.

Αναλυτικά, το Φεβρουάριο στην Αθήνα, την πρώτη περίοδο αξιολόγησης των δειγμάτων, ανάμεσα σε 228 δείγματα, από την Ελλάδα, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Ιταλία, το Qoppa   διακρίθηκε για την ποιότητά του.



 

Συνεχίζοντας την επίμονη προσπάθεια η οικογένεια Θεοδώρου για να αναδείξει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου, κατέκτησαν τη τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα Olymp Health & Nutrition Awards 2020-2021, κατατάσσοντας το Qoppa για πρώτη φορά σε ένα εξαιρετικό πολυφαινολικό ελαιόλαδο! Ένα φάρμακο της Κορινθιακής γης!

Το Qoppa είναι ένα αγουρέλαιο υψηλής ποιότητας, πλούσιο σε υγειοπροστατευτικές και θρεπτικές ουσίες – ένα άριστο παράδειγμα της Ιπποκρατικής ιατρικής.
Λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε πολυφαινόλες, διαθέτει τον χαρακτηρισμό ισχυρισμού υγείας [HEALTH CLAIM], σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 432/ 2012 του EFSA (European Food Safety Authority).
Το Qoppa  διαθέτει εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε δύο από τις πιο κύριες φαινόλες, την Ελαιοκανθάλη και την Ελαιασίνη, που διαθέτουν σημαντική βιολογική δράση και σε αυτές έχουν αποδοθεί αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές, καρδιοπροστατευτικές και νευροπροστατευτικές ιδιότητες.

Το προϊόν παρουσιάζεται σε όμορφο γυάλινο μπουκάλι των 500 ml με ιδιαίτερο ξύλινο στοιχείο από πραγματικό ξύλο ελιάς. Το βρίσκετε σε επιλεγμένα eshop στην Ελλάδα, στην Ολλανδία, στη Γερμανία και την Ιταλία.

Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα: www.qoppa.gr