Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση στην… αυλή του σπιτιού του! -VIDEO

Πρόστιμα επιβλήθηκαν σε οικογένεια στις Σέρρες επειδή έκαναν πριν μερικές ημέρες και συγκεκριμένα την περασμένη Κυριακή, 14 Μαρτίου, τραπέζι στην αυλή του σπιτιού τους με λίγα φιλικά και συγγενικά άτομα.

Συνελήφθη η ιδιοκτήτρια του σπιτιού σαν διοργανώτρια της συνάθροισης και της επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ βεβαιώθηκαν και πρόστιμα 300 στον κάθε παρευρισκόμενο για άσκοπη μετακίνηση. Μεταξύ αυτών ήταν και ο σύζυγός της στον οποίο κόπηκε πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση… στην αυλή του σπιτιού του.



Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το συγκεκριμένο πρόστιμο στον σύζυγο επιβλήθηκε εκ παραδρομής. Το θέμα διευθετήθηκε και ακυρώθηκε το πρόστιμο αυτό.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Γιάννης Γιάντσιος, μίλησε για το συγκεκριμένο περιστατικό. Όπως είπε έξι άτομα, συγγενικά και φιλικά πρόσωπα έτρωγαν το μεσημέρι έξω στον αύλειο χώρο. Στις 5 το απόγευμα εμφανίστηκαν οχήματα της ΟΠΚΕ με αστυνομικούς. Όπως είπε, η σύζυγος ως ιδιοκτήτρια του ακινήτου οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα ενώ έγραψαν το σύζυγο για στέρηση βεβαίωσης μετακίνησης. “Μέσα στο οικόπεδό του του έδωσαν 300 ευρώ πρόστιμο γιατί δεν είχε βεβαίωση μετακίνησης”, όπως είπε μεταξύ άλλων, σημειώνοντας ότι έγιναν ενστάσεις.

epiloges.tv