Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Για το κόψιμο της κορδέλας στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ

Δελτίο τύπου της ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΡΟΣ

Σε μια τελετή ΠΑΡΩΔΙΑ που ταίριαζε απόλυτα με την τσαπατσουλιά και τις κακοτεχνίες του εργολάβου που μας έπιασε κότσους, παραβρέθηκα για λογαριασμό της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΜΠΡΟΣ.

Αφού δήλωσα ικανοποιημένος, όπως και όλοι οι Κορίνθιοι πολίτες, που επιτέλους έπεσε το ‘’τείχος’’, ευχαρίστησα τον κ. Νανόπουλο για την συμβολή του, καθώς αποφύγαμε τα χειρότερα, να μείνει η πλατεία κλειστή για πολύ καιρό ακόμα.



 

Επεσήμανα την έλλειψη πρασίνου και το ότι η πλατεία δεν είναι όπως θα την ήθελαν οι πολίτες. Στην συνέχεια ζήτησα να ξανασυζητηθεί η κατασκευή του μνημείου του Απ. Παύλου και η τοποθέτηση του  σε άλλο σημείο της πόλης – και όχι στην Πλατεία Περιβολάκια.

Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα προστεθούν και άλλα δέντρα και παγκάκια και ότι αφού ο εργολάβος έφυγε, μπορούν να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις. Για το θέμα του μνημείου του Απ. Παύλου δεσμεύτηκε (για μία ακόμη φορά!!!) ότι θα ξανασυζητηθεί.

Ακούει ο Δήμαρχος  τις φωνές της πλειοψηφίας των πολιτών που διαμαρτύρονται έντονα για την κακοφτιαγμένη, κακόγουστη και άχρωμη πλατεία;;;

θα απαντήσει στα ερωτήματα των 90+ πολιτών;;;

Το υπόμνημα των 90+ έχει κατατεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο εδώ και μήνες και ο Δήμαρχος, ενώ δεσμεύτηκε εξαρχής ενώπιον όλου του Δημοτικού Συμβουλίου ότι θα το φέρει για συζήτηση, στη συνέχεια αυτοδιαψεύστηκε.

Η πραγματικότητα μιλάει από μόνη της:

Παραλάβαμε μια πλατεία σε χειρότερη κατάσταση από ότι ήταν πριν την ανακαίνιση!!!

 Τα έργα δεν είναι ανάλογα με αυτό που πληρώσαμε (1.300.000 €)! 

Τα ερωτήματα πολλά και το ΕΡΓΟ Περιβολάκια θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα. Ανυπομονώ να δω αν οι «παρεμβάσεις στο έργο», που υποσχέθηκε ο κ. Νανόπουλος, θα έχουν κάποια αισθητική…

Πήτερ – Παναγιώτης Σπύρου

Δημοτικός Σύμβουλος

ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΡΟΣ