Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακίστηκε ο τραυματιοφορέας του Παίδων για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο τραυματιοφορέας στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία σε βάρος του οποίου έχουν γίνει καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση δυο ανήλικων παιδιών.

Ο 61χρονος κατά τη διάρκεια της απολογίας του ενώπιον του ανακριτή φέρεται να αρνήθηκε τις βαρύτατες κατηγορίες που του αποδίδονται κάνοντας λόγο για παρεξήγηση. Ο κατηγορούμενος, για τα κακουργήματα της αποπλάνησης ανηλίκου κατά συρροή, της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή και της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, σύμφωνα με πληροφορίες, απολογούμενος επεσήμανε πως ουδέποτε έδωσε δικαιώματα στη δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια.



 

Μάλιστα, για να στηρίξουν τους ισχυρισμούς του το κατώφλι του ανακριτή πέρασαν και πρόσωπα που βρέθηκαν στο πλευρό του και κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης. Ωστόσο, ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου και τον έκριναν προφυλακιστέο.

Ο 61χρονου κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στη δικαιοσύνη μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργήθηκε για την υπόθεση με αφορμή τις καταγγελίες σε βάρος του. Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές ο κατηγορούμενος τραυματιοφορέας φέρεται πως εκμεταλλεύτηκε δύο ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 6 και 8 ετών, τα οποία ήταν σε νάρκωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο της έρευνας εξετάστηκαν τουλάχιστον 11 πρόσωπα μεταξύ των οποίων γιατροί και νοσηλευτές οι οποίοι κλήθηκαν με τις μαρτυρίες τους να ρίξουν φως στην υπόθεση.

newsbeast.gr