Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
LIFESTYLEΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντυπωσιακά μαγιό για ατέλειωτες καλοκαιρινές βουτιές

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η πρώτη αγορά μας θα είναι σίγουρα τα μαγιό, που θα συνοδεύουν τις δροσιστικές μας βουτιές! Αν είσαι κι εσύ σε αυτό το mood, παρακάτω θα βρεις όλες τα νέα κομμάτια της σεζόν 2021, για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο και αναδεικνύει τη σιλουέτα σου!



Μια πρώτη επιλογή αποτελούν τα γυναικεία μαγιό σε ολόσωμα. Μπορείς να βρεις ολόσωμα μια μεγάλη ποικιλία σε σχέδια, χρώματα και υφάσματα, που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητά τους. Ανακάλυψε τολμηρά και κλασικά patterns, μονόχρωμα και έντονα σχέδια και πολλά ακόμη ολόσωμα μαγιό που θα σε ξετρελάνουν!

Μπορείς επίσης να επιλέξεις ολόσωμα μαγιό με ενίσχυση, αλλά και χωρίς, με λεπτομέρειες από βολάν, διαφάνειες και εντυπωσιακά κοψίματα που αγκαλιάζουν μοναδικά το γυναικείο κορμί και αναδεικνύουν κάθε σιλουέτα.

Ακόμη πιο εντυπωσιακή επιλογή αποτελούν τα μπικίνι μαγιό, που πάντα μαγνητίζουν τα βλέμματα. Συνήθως είναι τα πιο δημοφιλή, καθώς έρχονται σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και ελκυστικών χρωμάτων.

Φέτος, θα βγεις στην παραλία με σύμμαχο την αυτοπεποίθηση, την αγάπη για το σώμα σου αλλά και το καλύτερης ποιότητας μαγιό. Ανακάλυψε τη νέα συλλογή  σε μπικίνι για το 2021 που αποτελείται από εντυπωσιακά patterns όπως tropical, floral , πουά αλλά και τα κλασικά μονόχρωμα με το λευκό, το μαύρο και το κόκκινο να ξεχωρίζουν. Επίσης μπορείς να βρεις και απίθανα κομμάτια για μεγάλο στήθος, που προσφέρουν απόλυτη στήριξη και πλούσιο, εντυπωσιακό γούστο.

Αν θέλεις κι εσύ να εντυπωσιάσεις φέτος στην παραλία, επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα e-string.gr και επίλεξε τα κομμάτια που ταιριάζουν στο προσωπικό στυλ και στις απαιτήσεις σου!