Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Επίσκεψη Χρίστου Δήμα στο Νοσοκομείο Κορίνθου

Χρίστος Δήμας: Οι τοπικές κοινότητες, στα χωριά της Κορινθίας, δίνουν έναν καθημερινό αγώνα για να εξυπηρετήσουν τους συμπολίτες μας

Το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου επισκέφθηκε χθες ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Βουλευτής Κορινθίας, Χρίστος Δήμας,  όπου ενημερώθηκε για την πορεία του εμβολιασμού και ευχαρίστησε το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου για την εξαιρετική τους δουλειά. 

Η διοίκηση του Νοσοκομείου διαβεβαίωσε πως η διαδικασία του εμβολιασμού προχωρά με εντατικούς ρυθμούς και σε άριστες υγειονομικές συνθήκες. Παράλληλα, ο κ. Δήμας είχε την ευκαιρία να συζητήσει με το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Λίγο νωρίτερα, επισκέφτηκε το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) του Νοσοκομείου Κορίνθου όπου παραδόθηκε τεχνολογικός εξοπλισμός για την διευκόλυνση του έργου τους.

Στη συνέχεια παρευρέθη στο Ευθύμειο Κέντρο Κορίνθου, όπου συνομίλησε με την Πρόεδρο, τον διευθυντή, τους θεραπευτές και τα παιδιά, από τους οποίους δέχτηκε και πολύ συγκινητικά δώρα. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για το κοινωνικό τους έργο». Το Κέντρο παρέλαβε έναν νέο ηλεκτρονικό υπολογιστή και έναν εκτυπωτή για τις ανάγκες των παιδιών και του προσωπικού.

Οι τοπικές κοινότητες, στα χωριά της Κορινθίας, δίνουν έναν καθημερινό αγώνα για να εξυπηρετήσουν τους συμπολίτες μας. Σήμερα παραδόθηκε στο Μούλκι, στο Πάσιο, στο Διμηνιό, στην Καλλιθέα και τον Πύργο τεχνολογικός αλλά και υλικοτεχνικός εξοπλισμός προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Σημαντικές ανάγκες όμως έχουν και τα σχολεία. Το πρωί ο κ. Δήμας επισκέφτηκε το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Λουτρακίου, που υπάγεται στα ΕΠΑΛ, και το Λύκειο Λεχαίου όπου οι διευθυντές των σχολείων παρέλαβαν τεχνολογικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Συνομίλησαν με τους Καθηγητές των σχολείων και τους ευχαρίστησε για την δουλεία τους παρά τις αντιξοότητες της πανδημίας.

Η Κορινθία διαθέτει εξαιρετικά δραστήριους πολιτιστικούς Συλλόγους, οι οποίοι διατηρούν ζωντανά τα ήθη, τα έθιμα, την ιστορία και τις παραδόσεις της περιοχής μας. Ένας από αυτούς είναι και ο Σύλλογος Γυναικών Σολυγείας «Λέλα Ιατρίδη» ο οποίος παρέλαβε σήμερα νέο τεχνολογικό εξοπλισμό προκειμένου να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το έργο του.