Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δήμος Βέλου Βόχας: Πασχαλινά δώρα στα παιδιά των παιδικών σταθμών 

Στον Τομέα της Παιδικής Φροντίδας για άλλη μια χρονιά, ανεξαρτήτως των συνθηκών του κορωνοϊού και των κλειστών Βρεφονηπιακών Σταθμών, το προσωπικό των Βρεφονηπιακών Σταθμών του δήμου Βέλου-Βόχας ετοίμασαν και θα προσφέρουν τις επόμενες ημέρες τα πασχαλινά δώρα στους μικρούς μαθητές τους.
Η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Ανέλιξη του Δήμου Βέλου Βόχας Μαρία Καλλίρη σε συνεργασία με το προσωπικό των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Βέλου Βέλου φρόντισαν οι μικροί τους φίλοι, το φετινό Πάσχα, να λάβουν από ένα αναμνηστικό δώρο. 

Οι εργαζόμενοι με πολλή αγάπη και τηρώντας φυσικά όλους τους κανόνες υγειονομικής προστασίας, πήραν την πρωτοβουλία να ετοιμάσουν τα πασχαλινά δώρα των παιδιών.

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι το προσωπικό των παιδικών σταθμών να ευχηθεί στους μικρούς του φίλους και στις οικογένειές τους καλό Πάσχα και να δώσουν μία νότα χαράς σε όλα τα παιδιά.

Όλα τα παιδιά των παιδικών σταθμών που δεν μπορούν να χαρούν ανέμελα το παιχνίδι τους, που δεν μπορούν να δουν τους φίλους τους, που δεν μπορούν να απολαύσουν την φροντίδα που τους δίνουν οι σταθμοί.

«Ευχόμαστε να είναι το τελευταίο Πάσχα μέσα σε τόσο δύσκολες συνθήκες τόσο για όλους μας όσο και για τα παιδιά μας και ευχόμαστε του χρόνου να γιορτάσουμε όλοι μαζί ξανά και φυσικά περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία να επιστρέψουν τα παιδιά στους κανονικούς τους ρυθμούς», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου Βέλου-Βόχας.