Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Εκατοντάδες κόκκινα αυγά έβαψαν στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου

Εθελόντριες από το συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου έβαψαν εκατοντάδες κόκκινα αυγά και έφτιαξαν κουλούρια για τους απόρους του συσσιτίου του ιερού ναού αλλά και για τους ενορίτες που θα κάνουν Ανάσταση στον Ιερό ναό το Μεγάλο Σάββατο το βράδυ , Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου 2021.Οι εθελόντριες του συσσιτίου του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου έβαψαν πάνω από 500 κόκκινα αυγά για την εορτή του Πάσχα.

Το συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας θα διανείμει κανονικά φαγητό και ανήμερα του Πάσχα. Ο Ιερέας του ναού και υπεύθυνος του συσσιτίου π. Ελευθέριος Μίχος, τόνισε πως κανένας πολίτης την ημέρα του Πάσχα δεν θα μείνει χωρίς γεύμα.

Για μία εβδομάδα οι εθελόντριες του συσσιτίου, έφτιαξαν τα αυγά και τα έβαψαν με περίσσια αγάπη, μιας και το έργο του εθελοντισμού είναι ότι καλύτερο για τον ανθρώπινο πόνο.

Η επικεφαλής του συσσιτίου Αδριάνα Μίχου και η εθελόντρια Δήμητρα Κουμπαρέλου δίνουν όλη τους την αγάπη για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία των κόκκινων αυγών και να δοθούν στους απόρους αλλά και τους πιστούς το Μεγάλο Σάββατο το βράδυ.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ