Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Μητρόπολη Κορίνθου – «Θεοπροσφορά»: Μοιράστηκαν τόννοι κρεάτων και τροφίμων

Εμφορούμενοι απ’ αυτή την διάθεση οι Ιερείς και οι εθελοντές της «Θεοπροσφοράς» πάσχισαν κι εφέτος, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες

Σε λίγες ημέρες θα αξιωθούμε να εορτάσουμε την Ανάσταση του Κυρίου μας. Η πανδημία του κορωνοϊού όμως συνεχίζεται και μαζί της οι όλων των ειδών περιορισμοί, που επέφερε στην καθημερινή μας ζωή.



Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», έχοντας πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για την μη διάδοση του ιού, εξ’ αφορμής της εορτής του Πάσχα, διένειμε όλο τον μήνα Απρίλιο και ιδιαιτέρως, την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021, την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021, την Μ. Δευτέρα 26 Απριλίου 2021 και την Μ. Τετάρτη 28 Απριλίου 2021, δύο (2) τόννους κρεάτων και κοτόπουλων και τρεισήμισι (3,5) τόννους τροφίμων, ώστε κι εφέτος οι πάσχοντες και αναξιοπαθούντες αδελφοί μας, που φτάνουν τα 1.200 άτομα στην περιοχή της Κορινθίας, να αισθανθούν ότι η μάνα Εκκλησία, ιδιαίτερα τούτες τις δύσκολες μέρες των αυστηρών περιορισμών, ενδιαφέρεται γι’ αυτούς και δεν τους εγκατέλειψε μόνους.

pentapostagma.gr