Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Κυνηγετικός σύλλογος Νεμέας: Όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΜΕΑΣ.

Με μεγάλη μας χαρά τις πρωινές ώρες σήμερα διαπιστώσαμε στην πόρτα των γραφείων του συλλόγου μας την παρακάτω ανακοίνωση που θα δείτε στις φωτογραφίες.



(1) Οι δραστηριότητες του κυνηγετικού συλλόγου Νεμέας γίνονται με έξοδα από χορηγούς και μέλη του κυνηγετικού συλλόγου και ΟΧΙ από το Δήμο Νεμέας όπως αναφέρεται.

(2) Η συνεργασία μας όσο αφορά το Δήμο Νεμέας και τον κυνηγετικό σύλλογο είναι αυτονόητη στο να μπορούμε να κάνουμε παρεμβάσεις σε κάποιους δημόσιους χώρους προς συντήρηση και ανάδειξη της ιστορικής ,θρησκευτικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς με το δικό μας τρόπο.(Θα χαρούμε να ακούσουμε τις ιδέες σας που δεν έχουμε ακούσει ποτέ και να τις υλοποιήσουμε)

(3) Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν πτοούμαστε από τέτοιου είδους ανακοινώσεις δεν απειλούμαστε και δεν θα σταματήσουμε να προσφέρουμε αυτό που μπορούμε ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ εμείς στον τόπο μας.

(4) Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που έχει αγαπήσει τις δραστηριότητές μας και είναι δίπλα μας και θα θέλαμε να τους μεταφέρουμε ότι είναι η μεγαλύτερη κινητήριο δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας για την ανάδειξη και προβολή σημείον που ίσως κάποιοι δεν τα ήξεραν.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ..