Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Χωρίς τη στήριξη του κ. Μαρινάκη δεν θα είχαμε φτάσει στο πιο ψηλό σκαλί της Ευρώπης»

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Άλκηστη Αβραμίδου αναφέρθηκε, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ευρώπης, στην μεγάλη στήριξη που παρέχει ο ηγέτης των ερυθρόλευκων, Βαγγέλης Μαρινάκης στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, αναφέροντας χαρακτηριστικά στο olympiacossfp.gr: 

«Είναι μια περίεργη χρονιά λόγω της πανδημίας. Είναι το πρώτο ευρωπαϊκό που σηκώνω ως αρχηγός, μια χρονιά που νιώθω ότι η ομάδα έχει φοβερή χημεία μεταξύ της και μέσα και έξω από νερό. Είναι η πρώτη χρονιά που πηγαίνουμε με τόσο νεανικό ρόστερ και μόνο με Ελληνίδες. Λέγαμε από την αρχή ότι θα το πάρουμε παρά τις αντιξοότητες και το πήραμε.

Επειδή είμαι σε θέση να γνωρίζω, χωρίς τη στήριξη του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και της διοίκησης μας δεν θα είχαμε φτάσει στο πιο ψηλό σκαλί της Ευρώπης. Θέλουμε να το αφιερώσουμε στον ηγέτη του Ολυμπιακού και στη διοίκηση που μας στηρίζουν τόσα χρόνια και ειδικά φέτος με την απόφαση να συμμετέχουμε στην Ευρώπη.

Είμαι πολύ υπερήφανη για όλη την ομάδα, τις συμπαίκτριες τους προπονητές και το επιτελείο. Ακόμα είμαστε σε κατάσταση σοκ. Καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο και χαίρομαι γιατί κάναμε υπερήφανους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και όλη την Ελλάδα».

in.gr