Παραδοσιακό σούβλισμα του οβελία εν όψει COVID-19

Η τσίκνα και οι μυρωδιές από το πατροπαράδοτο ψήσιμο του οβελία πλημμύρισαν την πόλη του Ναυπλίου από νωρίς το πρωί της Κυριακής του Πάσχα 2 Μαΐου 2021.

Το έθιμο αλλά και η προσέλκυση πελατών θέλει κάποια ψητοπωλείο του Ναυπλίου να ψήνουν αρνιά και κοκορέτσι.



 

Από νωρίς το πρωί έγιναν οι απαραίτητες προετοιμασίες από τους επαγγελματίες και οι σούβλες ξεκίνησαν να γυρίζουν, σκορπίζοντας στην πόλη την χαρακτηριστική μυρωδιά του οβελία που γυρίζει αργά στην σούβλα.

Τα περισσότερα από τα δεκάδες αρνιά είδη έχουν προπουληθεί .

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ