Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑΡΘΡΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι καλοί και συνεπείς άνθρωποι, είναι χαρούμενοι στην τοποθεσία Εμβολιαστικό Κέντρο

Ναι ένας ιός μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνος γιατί εδώ και πολύ καιρό, εγκλήματα που συμβαίνουν επάνω στις ανθρώπινες ζωές, ετοίμασαν το έδαφος για να εισπράξουν οι άνθρωποι, ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ, αυτό το αίσχος που ζουν σήμερα.

Η μάνα μου που είναι 90, πιθανότατα έχει πιο γερό ανοσοποιητικό από νεαρά παιδιά, που είναι γεμάτα «εξωτικές νέες ασθένειες», που έχουν καταναλώσει αντί για τροφή σκουπίδια, που είναι συνδεδεμένα συνέχεια με καλώδια και οθόνες, και που τα εκπαιδεύουν από την ώρα που γεννιούνται να συνηθίσουν τη ιδέα πως είναι «εν δυνάμει άρρωστα».



 

Είναι τα παιδιά που κοιτάζουν συνέχεια ένα έξυπνο τηλέφωνο περπατώντας ανάμεσα σε μια ηλίθια κοινωνία, που καταναλώνουν εμβόλια, αντιβιώσεις και κάθε είδους σκευάσματα, χωρίς καν να έχουν φτάσει στην ενηλικίωση. Είναι τα παιδιά τα αποστειρωμένα, που καταπίνουν αντισταμινικά γιατί απλά μπήκε η άνοιξη, θυροξίνες για τους χαλασμένους θυρεοειδείς, βιταμίνες και συμπληρώματα, τα παιδιά που αργότερα δεν μπορούν να κάνουν παιδάκια και θησαυρίζουν τα ευγενή ιδρύματα των εξωσωματικών, τα αγόρια και τα κορίτσια που τσακίζονται να μοιάσουν σε παραφουσκωμένους καραγκιόζηδες που πλασάρονται σαν πρότυπα ομορφιάς, τα παιδιά που έχουν σύνδρομα χρόνιας κόπωσης και διάφορες νευρικές ιδιαιτερότητες, κι ένα σωρό ασθένειες που κανείς δεν ξέρει από που προέρχονται, γιατί συμβαίνουν, ποιος είναι ο μηχανισμός τους, αλλά όλοι γνωρίζουν τι χαπάκια πρέπει να χλαπακιάζεις για να το προχωράς πιο πέρα.

Αυτά τα φιμωμένα τώρα παιδιά, πρέπει να σηκώσουν το μανίκι και να εμβολιαστούν για ένα ιο που έχει φάει εκτός από τα πνευμόνια, κάθε έννοια λογικής, που έχει πετάξει στα σκουπίδια όλους τους χάρτες που αναφέρονται στα ανθρώπινα δικαιώματα, αυτός ο ιος που είναι γρίπη αλλά δεν είναι, ή μάλλον που είναι η πρώτη γρίπη στα χρονικά που θεραπεύεται με διασωλήνωση, γιατί τις επιπτώσεις που έχει κάθε γρίπη, πνευμονίες, γαστρεντερίτιδες κλπ, τις παρενέργειες αυτής της συγκεκριμένης συμφοράς, δεν τις πιάνει κανένα αντιβιοτικό, και που είναι τόσο θανατηφόρα ώστε από τη στιγμή που θα μπεις στους θαλάμους του τρόμου, δεν μπορεί ούτε η μάνα σου να σε δει, παρά μόνο αν βγεις νικητής, σκελετωμένος, έτοιμος να δώσεις συνέντευξη για να δουν όλοι, και να φρικάρουν για τα μαρτύρια που πέρασες, ή στη χειρότερη περίπτωση θα βγεις ξάπλα σε φέρετρο σφραγισμένο τυλιγμένος σε σακούλα, χωρίς να επιτρέπεται κανείς-ποτέ να ανακαλύψει τα μυστικά του θηρίου που σε έστειλε.

Ένα παιχνίδι που ότι και να πεις, τα έχουν προλάβει όλα να τα εξηγήσουν με τέτοιο τρόπο, ώστε ο δυστυχισμένος τρομοκρατημένος ανθρωπάκος, να σε μισεί αυτόματα, αν τολμήσεις να τα αμφισβητήσεις. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που νοιώθουν μια τεράστια ανακούφιση που θα κάνουν το θαυματουργό εμβόλιο, αυτό που δεν έχει δοκιμαστεί, και θα είναι τα ευτυχισμένα πειραματόζωα – συνεπείς και σοβαροί πολίτες. Σοβαροί πολίτες που θα σηκώσουν το χέρι να κάνουν ένα εμβόλιο, το οποίο δεν ξέρουν αν θα τους προστατέψει, γι΄αυτό θα πρέπει να συνεχίσουν να φοράνε τα φίμωτρα, δεν ξέρουν αν θα κολλάνε τους υπόλοιπους, δεν ξέρουν πόσο καιρό θα έχουν ανοσία, δεν ξέρουν τι παρενέργειες μπορεί να έχει παρά μόνο αν προκύψουν στη πορεία, δεν ξέρουν τίποτα γενικότερα, αλλά είναι καλό. Ένα εμβόλιο που πρέπει να κάνουν οπωσδήποτε οι νέοι, που είναι υγιείς, χωρίς νοσήματα, και ποτέ δεν έπρεπε να κάνουν κανένα εμβόλιο της γρίπης, και θα πρέπει να το κάνουν τώρα για να προστατέψουν τους ευάλωτους και ηλικιωμένους, οι οποίοι εν τω μεταξύ έχουν μεν εμβολιαστεί, αλλά μπορούν να κολλήσουν και να πεθάνουν.

Ετοιμάζεται μεγάλο μανίκι για τους «αρνητές». Ολοι όσοι για τον δικό τους λόγο ο καθένας δεν υποκύψουν, θα πρέπει να αντέξουν πολλά. Αυτά είναι το μόνο σίγουρο. Και θα πρέπει να αντέξουν πολλά, όχι από τις συμμορίες που εξουσιάζουν τις ζωές μας, αλλά από τους ίδιους τους συνανθρώπους. Θα είναι τα άρρωστα απόβλητα σε μια υγιή κοινωνία. Θα είναι οι ασυνείδητοι, σε ένα κόσμο συνειδητοποιημένο. Οι λάθος ανάμεσα στους σωστούς. Οι ψεκασμένοι βλάκες, ανάμεσα στους αψέκαστους φωστήρες. Και δεν ξέρουμε πόσο μακριά θα πάει η βαλίτσα. Ισως κάποια στιγμή να μην μπορούμε να κάνουμε τίποτα, αν δεν αποδεικνύουμε πως είμαστε εντάξει με το «πιστοποιητικό μας ιατρικών φρονημάτων….»

Πολλοί από όσους θα προσπαθήσουν να αντισταθούν, στο τέλος θα υποχωρήσουν γιατί η ζωή θα είναι πολύ δύσκολη και απλά θα πουν «δεν πάει στο διάολο.. ας το κάνω να ησυχάσω». Δεν είναι και τίποτα το σπουδαίο. Γιατί ναι, θα θέλουν να ζουν σαν φυσιολογικοί άνθρωποι και όχι σαν κάτοικοι της σπιναλόγκα…

Και τελικά είναι τόσο σπουδαίο? Μήπως υπερβάλουμε? Με ρωτούν αν θα κάνω το εμβόλιο και πολύ απλά απαντώ, θα το κάνω αν θέλω, αν δεν θέλω δεν θα το κάνω, ποτέ όμως και σε καμία περίπτωση δεν θα με εκβιάσει κανείς να κάνω αυτό ή οτιδήποτε πάνω στο σώμα μου ή την υγεία μου, εκτός κι αν με δέσουν και με το ζόρι μου χώνουν χαπάκια στο στόμα ή με τρυπάνε. Ίσως μου κοστίσει τη δουλειά μου που είναι το μόνο έσοδο μου, μπορεί να στερηθώ ακόμα και το να βλέπω τους δικούς μου τους φίλους μου γιατί θα είναι οι καλοί κι εγώ το απόβλητο που σας έλεγα, και δεν θα με θέλουν ή θα φοβούνται. Ισως το πόσο έξυπνος και χαρισματικός άνθρωπος είσαι, όπως άκουγα συχνά, μετατραπεί στο «είσαι μια γελοία, ανόητη κι επικίνδυνη…» Άλλωστε δεν νοιώθω ενοχές απέναντι των συνανθρώπων μου γιατί όσοι είναι καλοί άνθρωποι θα έχουν εμβολιαστεί οπότε δεν κινδυνεύουν. Τι όχι?

Ο καθένας ας κάνει αυτό που νομίζει σωστό. Η συνέχεια της ιστορίας θα δείξει τι πραγματικά έχει συμβεί, που πάει το πράγμα. Αν και προσωπική μου εκτίμηση είναι πως αυτός ο εφιάλτης είναι μόλις στα πρώτα του βήματα. Η αν θέλετε αυτός ο φόβος που νοιώθετε, αυτός ο πανικός για τη ζωούλα σας, είναι απλά το ορεκτικό. Δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι τι είναι το κύριο γεύμα που θα σας σερβίρουν…

fantastikeskatastaseis