Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστα Αρβανίτη στο Λουτράκι, Κόρινθο και Νεμέα

Η μάχη για το αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη συνεχίζεται με αμείωτη ένταση σε όλα τα μέτωπα, με διαδικτυακές εκδηλώσεις αλλά και επισκέψεις – συζητήσεις στους χώρους εργασίας, στην αγορά και στα εργατικά κέντρα.

Σε συνέχεια της ιδιαίτερα επιτυχημένης διαδικτυακής εκδήλωσης που οργάνωσε η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κορινθίας το Σάββατο 8 Μαΐου με την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και τον Κώστα Αρβανίτη, όπου υπήρξε συζήτηση και ενημέρωση για το αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη και για τις ευρωπαϊκές πολιτικές στα ευρωπαϊκά θέματα, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη του Κώστα Αρβανίτη στο νομό μας την Παρασκευή 14 Μαΐου. 

Ο ευρωβουλευτής αρχικά θα μεταβεί στο Λουτράκι, όπου στις 11:00 το πρωί θα έχει συνάντηση στο Εργατικό Κέντρο Λουτρακίου με τον πρόεδρο Κώστα Λογοθέτη, το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και εκπροσώπους σωματείων της περιοχής.

Στη συνέχεια, στις 3:00 μετά το μεσημέρι θα βρεθεί στην Κόρινθο, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου. Εκεί θα συναντηθεί και να συνομιλήσει με τον πρόεδρο Κώστα Κατεμή και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τις διοικήσεις σωματείων της περιοχής.

Η επίσκεψη του Κώστα Αρβανίτη θα ολοκληρωθεί αργά το απόγευμα στη Νεμέα όπου ο ευρωβουλευτής θα περιοδεύσει στην αγορά συνοδευόμενος από κλιμάκιο της τοπικής Οργάνωσης Μελών.

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας