Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρχισε η ρατσιστική δίωξη των μη εμβολιασμένων από το κράτος – Υπόλογος ιστορικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης 

Tης Λέττας Καλαμαρά
Πρωτοφανής διαταγή διαχωρισμού των Ελλήνων από το Κράτος της Ελλάδας διά μέσου του εκπροσώπου του Αρχηγού της Πυροσβεστικής  Αντιστρατήγου Στέφανου Δ. Κολοκούρη ανάλογα με την ιδιωτική τους απόφαση πράξης εμβολιασμού τους από τις εταιρείες Pfizer, Astrazeneca, Moderna και J&J. Εκατομμύρια μη εμβολιασμένων Ελλήνων και κυρίως νέων αποκλείονται από την επίλεκτη υπηρεσία της ΕΜΑΚ και αποχαιρετούν τυχόν όνειρο τους, αν δεν δοκιμάσουν τα προϊόντα των παραπάνω εταιρειών, με αποκλειστική φυσικά δική τους ευθύνη για κάθε μελλοντική παρενέργεια.


Ένα 24ωρο μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του Μαξίμου και του Υπουργού χωρίς λαϊκή ψήφο κ. Γεραπετρίτη έρχεται το επίσημο Κράτος να υποβιβάζει την πλειοψηφία των μη εμβολιασμένων Ελλήνων και να περιορίζει τους ελεύθερους Έλληνες που δικαιούνται να υπηρετούν την πατρίδα τους  στην ΕΜΑΚ αποκλειστικά σε μία μειοψηφία 4,5 εκατομμυρίων. Ο Ασκός του Αιόλου για τη διάλυση της Ελλάδας άνοιξε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και πλέον κάθε κρατική υπηρεσία η Πυροσβεστική σήμερα, το Λιμενικό και η Αστυνομία αύριο, ο Στρατός, η Εφορία, τα Τελωνεία, τα Μουσεία, τα Σχολεία μπορούν να επικαλούνται διάφορες λογικοφανείς δικαιολογίες και να αποκλείουν και στην ουσία να διώκουν τους μη εμβολιασμένους Έλληνες.

Η ελεύθερη βούληση της πλειοψηφίας των Ελλήνων απέναντι στο εμβόλιο κατά του COVID-19 φέρνει απάνθρωπα μέτρα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη όπως ο εκβιασμός ουσιαστικά του εξαναγκασμού Ελλήνων στην ιατρική πράξη του εμβολιασμού με πρωτοφανή κρατική απόφαση. Από την εποχή του τέλους του Β’ΠΠ και της ήττας της ιδεολογίας της Γερμανίας ουδέποτε η Δύση βίωσε τόσο ωμό εξαναγκασμό για την επέμβαση του ανθρώπου στον εαυτό του.

Κύριε Μητσοτάκη και κύριε Αρχηγέ της Πυροσβεστικής, ανακαλέστε αμέσως αυτή τη διαταγή γιατί καταστρέφετε την Ελλάδα και αμαυρώνετε την ιστορία της. Η Ελλάδα υπήρξε κοιτίδα της ελευθερίας της Δύσης και της ατομικής πρωτοβουλίας που μέσα από μάχες ανέδειξε τον Ιπποκράτη. Τον Πατέρα της ιατρικής που δίδαξε το τρόπο διενέργειας των ιατρικών επεμβάσεων. Η ιατρική ελευθερώνει, δεν κάνει δούλο τον άνθρωπο διά του εκβιασμού.

Η ρατσιστική δίωξη των Ελλήνων με βάση την πράξη του εμβολιασμού ξεκίνησε σήμερα επίσημα. Το τι έρχεται δεν μπορεί κανείς να το διανοηθεί με το Σεπτέμβριο και το άνοιγμα των σχολείων να προμηνύεται φρικιαστικό. Η απόφαση του Αρχηγού της Πυροσβεστικής παραπέμπει στο σύνθημα “ΕΜΒΟΛΙΟ Η’ ΘΑΝΑΤΟΣ” αντί “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ¨Η ΘΑΝΑΤΟΣ” καθόσον ο μη εμβολιασμός σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Αρχηγό του Κράτους οδηγεί πολίτες σε υποβιβασμό της επαγγελματικής ικανότητας, αίσθημα ντροπής και απομόνωσής τους.

Ας δει ο κάθε κρατικός αξιωματούχος στα αντίστοιχα κλιμάκια τι εφαρμόζεται σε όμορες χώρες απέναντι στο COVID-19 που βίωσαν τον κομμουνισμό στο πετσί τους και θα διδαχθεί πού οδηγεί την Ελλάδα. Κρίμα στην ένδοξη Πυροσβεστική που ανέδειξε ήρωες στην εκτέλεση του καθήκοντός τους να αμαυρώνεται με αυτή τη διαταγή. Η εξουσία οφείλει να αναλαμβάνει και την ευθύνη και αν ο εμβολιασμός κρίνεται απαραίτητος δεν μπορεί να εκβιάζεται πλαγίως αλλά να διατάζεται ευθέως με ανάληψη και της ευθύνης. 

Η γενναιότητα οφείλει να είναι χαρακτηριστικό όλων των ηγετών πολιτικών και μη. Ειδάλλως η Ελλάδα διαμελίζεται στα δύο από σήμερα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και είναι ιστορικά υπόλογος για ό,τι επακολουθήσει.

thedayaftergr