Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξενοδόχος δίνει μπόνους στους υπαλλήλους που θα εμβολιαστούν

Ένα ακόμη παράδειγμα εργοδότη, ο οποίος δίνει χρηματικό κίνητρο στους υπαλλήλους του προκειμένου να κάνουν το εμβόλιο του κορονοϊού, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά πρόκειται για ξενοδόχο στα Χανιά. ο οποίος ανακοίνωσε στους εργαζομένους ότι θα λαμβάνουν έξτρα 150 ευρώ το μήνα, για όλη τη σεζόν, εφόσον εμβολιαστούν.Ο Γιώργος Δανδουλάκης, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Alexandra Beach Resort στην Αγία Μαρίνα, μίλησε στο zarpanews.gr για αυτή την πρωτοβουλία του.

“Επειδή έχουμε εργαζόμενους που φοβούνταν να κάνουν το εμβόλιο, όχι αρνητές, απλά φοβούνταν να το κάνουν, τους είπα πως δεν πειράζει: όσοι δεν εμβολιαστούν θα έχουν τους μισθούς του 2019 – και δεν έχουμε κάνει καμιά μείωση. Αλλά αυτοί που θα εμβολιαστούν θα παίρνουν έξτρα 150 ευρώ κάθε μήνα για όλη τη σεζόν. Σας πληροφορώ ότι την επόμενη μέρα είχαν κλείσει όλοι ραντεβού, 50 άτομα”, είπε.

Σε παρόμοια κίνηση είχε προχωρήσει επιχειρηματίας στη Βέροια, ο οποίος αποφάσισε να δώσει μπόνους 300 ευρώ στους υπαλλήλους του ΚΤΕΟ που διατηρεί, σε εφάπαξ όμως χορήγηση.