Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε 63χρονη μετά από θρόμβωση – Είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca

Πέθανε η 63χρονη από τη Μυτιλήνη πού νοσηλευόταν στο Βοστανειο, μετά από θρόμβωση που είχε παρουσίαση έπειτα από τον εμβολιασμό της με AstraZeneca

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η γυναίκα είχε υποστεί θρομβοεμβολικό επεισόδιο λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca στο Κέντρο Υγείας της Καλλονής.



 

Την ίδια ώρα όπως αναφέρει η εφημερίδα «Καθημερινή», πρόκειται για το μόνο επεισόδιο στη χώρα μας που αποδίδεται επισήμως στον εμβολιασμό και έχει αναφερθεί και στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων μέσω του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκου και της Εθνικής Επιτροπή Εμβολιασμών.

Κρήτη: Σταματούν τη χορήγηση φαρμάκων στην 44χρονη που είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca
Νέες πληροφορίες για την κατάσταση της 44χρονης από την Κρήτη που παρουσίασε προβλήματα υγείας μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το creta24, από χθες βράδυ ξεκίνησε η διακοπή των φαρμάκων που λάμβανε η 44χρονη, που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Ήδη από τις προηγούμενες ημέρες, η οικογένεια της άτυχης Γλυκερίας έχει ενημερωθεί για τον εγκεφαλικό της θάνατο. Αφού ακολουθηθούν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα, θα υπάρξει η επίσημη ενημέρωση προς τους οικείους της για να ληφθούν πρόσθετες αποφάσεις.

Σε καλύτερη κατάσταση η 47χρονη
Καλύτερα είναι τα νέα για την 47χρονη, που νοσηλεύεται στη Νευρολογική του ΠΑΓΝΗ, μετά από θρόμβωση που υπέστη στον εγκέφαλο. Υπενθυμίζεται πως και εκείνη είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca. Σύμφωνα με τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Γιώργο Χαλκιαδάκη, η κατάσταση της υγείας της παρουσιάζει βελτίωση, ενώ χθες κατάφερε να σηκωθεί από το κρεβάτι.