Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία στη Βάρη: Πυροβόλησαν εν ψυχρώ τον πυγμάχο Τάσο Μπερδέση

Ο πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης ήταν το θύμα της μαφιόζικης δολοφονίας που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Βάρη και συγκεκριμένα στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 22.

Ο Τάσος Μπερδέσης είχε γίνει ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι Survival του Open, του οποίου, μάλιστα είχε αναδειχθεί και νικητής, ενώ στο παρελθόν είχε δεσμό και με την Star Ελλάς 2008, Διονυσία Κουκίου.



 

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον πρώην πυγμάχο να συνδεόταν με τον χώρο της νύχτας, ενώ το 2008 καταδικάστηκε στην Πάτρα για υπόθεση κυκλώματος της νύχτας. Για ένα διάστημα υπήρξε φυγόδικος, ωστόσο εν τέλει εξέτισε ποινή φυλάκισης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πολυτελές μαύρο τζιπ τον πλησίασε και οι δράστες τον πυροβόλησαν στο κεφάλι, με τις Αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Τάσος Μπερδέσης: Ο νικητής του Suvival Secret είναι ο πυγμάχος που σκότωσαν στη Βάρη

Όπως προκύπτει, οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στον άτυχο άνδρα και, όταν τον εντόπισαν, τον «γάζωσαν» μέχρι να χάσει τη ζωή του.

Το θύμα είναι παλιός γνώριμος των αρχών, ο οποίος συνδεόταν με τον χώρο της νύχτας, ενώ φέρεται να έχει εκτίσει και ποινή φυλάκισης.

Μάλιστα, για ορισμένο χρονικό διάστημα ήταν και φυγόδικος, ενώ κατά το παρελθόν έχει υπάρξει και πυγμάχος.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι έχουν να κάνουν με ένα ακόμη επεισόδιο ανθρώπων της νύχτας.