Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Τηλεδιάσκεψη για την οργάνωση και λειτουργία Info Kiosk στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Στο πλαίσιο της Προγραμματικής σύμβασης για την “Οργάνωση και λειτουργία του Περιπτέρου Τουριστικής Πληροφόρησης στον Ισθμό” μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας ΟΤΑ “Πελοπόννησος Α.Ε.”, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 2 Ιουνίου 2021, η συνεδρίαση της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης με κυρίαρχο θέμα την έγκριση της 2ης εκταμίευσης προς τον φορέα υλοποίησης. 

Στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε, έλαβαν μέρος: η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Άννα Καλογεροπούλου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού – Πολιτισμού – Τουρισμού του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Αθανάσιος Παπαθανασίου και ο Διευθύνοντας  Σύμβουλος της “Πελοπόννησος Α.Ε.” κ. Σωτήριος Μουρίκης.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Παπαθανασίου ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των φορέων για την έμπρακτη στήριξή τους στο εγχείρημα και τόνισε πως: “Στο πλαίσιο των ενεργειών και των δράσεων που υλοποιεί η δημοτική Αρχή Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη για την ανάπτυξη του τουρισμού, αναδεικνύουμε την Πύλη της Πελοποννήσου, το δεύτερο τοπόσημο σε επισκεψιμότητα μετά την Ακρόπολη, τον Ισθμό, σε ένα πολυσυλλεκτικό σημείο συνάντησης των τουριστών που αναβαθμίζει την εμπειρία του επισκέπτη για ολόκληρη την Πελοπόννησο και τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων ειδικότερα. Βρισκόμαστε σε αγαστή και διαρκή συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την εταιρεία “Πελοπόννησος Α.Ε., την Α.Ε.ΔΙ.Κ. και τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου (LTO), για τη δημιουργία, οργάνωση και λειτουργία του InfoKiosk σε έναν κομβικής σημασίας, ουσιαστικά και χωροταξικά, χώρο που εξυπηρετεί χιλιάδες επισκέπτες από 20 και πλέον διαφορετικές χώρες και λειτουργεί με επαγγελματισμό και με την τήρηση των ειδικών πρωτοκόλλων υγειονομικού περιεχομένου λόγω του Covid-19″.