Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΠΑ: κ. Πατούλη μην μας επιβεβαιώνετε συνεχώς την αλλεργία σας με τις συλλογικές διαδικασίες

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
κ. Πατούλη το ξέρουμε ότι εσείς και η κυβέρνησή σας ενοχλείστε από κάθε συλλογική διαδικασία των εργαζομένων, δεν χρειάζεται να μας το επιβεβαιώνετε συνεχώς…

Το «έχουν καταλάβει και οι πέτρες» ότι αποτελεί εμπεριστατωμένη επιστημονική προσέγγιση ότι οι εργαζόμενοι κινδυνεύουν από τον κορονοϊό όταν μετέχουν στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου τους ή όταν πλησιάζουν την κάλπη… Ότι αποτελεί επιστημονική προσέγγιση η αναφορά της πρόσφατης ΚΥΑ ότι για να γίνουν δια ζώσης διαδικασίες δεν πρέπει «τα εγγεγραμμένα μέλη να υπερβαίνουν τα εκατό πενήντα (150) μέλη»!!!



Ότι μπορούμε να δουλεύουμε περισσότεροι από 150 σε ένα κτήριο αλλά δεν μπορεί να στηθεί κάλπη στο ίδιο κτήριο και να γίνουν δια ζώσης εκλογές!!!!

κ. Πατούλη μπορείτε να εισηγηθείτε στην κυβέρνησή σας και τους ομοϊδεάτες συνοδοιπόρους σας να απαγορεύσουν και την κυκλοφορία στους δρόμους…., αφού «τερματίζετε» την ερμηνεία της πρόσφατης ΚΥΑ και εξομοιώνετε τους εσωτερικούς συνεδριακούς χώρους που παραπέμπει το παράρτημα 14 με τους εξωτερικούς χώρους!!!!!

κ. Πατούλη το έχουν καταλάβει πλέον όλοι οι εργαζόμενοι στη Περιφέρεια ότι επειδή μας «φροντίζετε» ιδιαιτέρως, απορρίψατε για το δικό μας καλό, το αίτημα του Συλλόγου μας για την παραχώρηση υπαίθριου χώρου στο Πεδίον του Άρεως για την πραγματοποίηση της Γενικής μας Συνέλευσης…

Αλλά να… Παραπονιόμαστε «με άθλιο τρόπο»… όπως λέτε στο δελτίο τύπου που βγάλατε, γιατί μας φροντίζετε μόνο το πρωί και το βράδυ μας επιτρέπετε να πάμε στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται στον ίδιο χώρο από την Στέγη Ωνάση, ή όποιον άλλον τον ζητάει, όπου με Απόφαση της Οικονομικής σας Επιτροπής διαθέτετε το χώρο ακόμα και τις ίδιες μέρες χωρίς καμιά προϋπόθεση ή μας επιτρέπετε να πάμε στις ζωντανές συναυλίες που διοργανώνονται.

Έχουν καταλάβει πλέον εδώ και καιρό όλοι οι εργαζόμενοι ότι με τις συγχρονισμένες απαγορεύσεις όλων των κυβερνητικών μηχανισμών, τους περιορισμούς και τον αυταρχισμό, τους σχεδιασμούς και τα νομοθετικά αντεργατικά εκτρώματα θέλετε να βάλετε στο γύψο τις διεκδικήσεις και τους αγώνες των εργαζομένων.

Και μην είστε τόσο εμμονικός με το προεδρείο του Συλλόγου γιατί έτσι αποκαλύπτεται η προστασία που δίνετε στα δικά σας παιδιά, που εδώ και χρόνια είναι άφαντα από το Διοικητικό Συμβούλιο, άφαντα από τους αγώνες των εργαζομένων στη Περιφέρεια. Χωνέψτε το επιτέλους ότι οι αποφάσεις και οι ανακοινώσεις του Συλλόγου είναι ομόφωνες…

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ