Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δήμος Νεμέας: Υποβολή αιτήσεων για τηλεοπτική κάλυψη στις λευκές περιοχές

Ο Δήμος Νεμέας, σε συνέχεια της υπογραφής της Κοινής Υπουργικής Απόφασης 14177/14-5-2021,ανακοινώνει τη λειτουργία της πλατφόρμας για τη δράση «Λευκές Περιοχές».

Με τη δράση «Λευκές περιοχές», 160.869 νοικοκυριά σε 4.079 οικισμούς που βρίσκονταν εκτός τηλεοπτικής κάλυψης αποκτούν πρόσβαση σε αυτή δωρεάν και για διάστημα οκτώ ετών, με μια ιδιαίτερα απλή διαδικασία. Συγκεκριμένα, οι δικαιούχοι μπορούν μέχρι και τις 15 Ιουλίου 2021 να υποβάλουν αίτηση : 

1.ψηφιακά στη σελίδα https://white-areas.gov.gr/ χωρίς υποχρέωση επισύναψης ή προσκόμισης δικαιολογητικών

2. Παράλληλα, διατηρείται η δυνατότητα εξυπηρέτησης από τα κατά τόπους ΚΕΠ (εναλλακτικά και στον 1ο όροφο του Δημαρχείου Νεμέας). Σ’ αυτή την περίπτωση ο αιτών θα πρέπει να έχει μαζί του αντίγραφο Δ.Α.Τ. ή άλλο επίσημο πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας (διαβατήριο ,άδεια παραμονής κ. α.) και αντίγραφο λογαριασμού Δ.Ε.Κ.Ο.

Στις «Λευκές Περιοχές» του Δήμου Νεμέας ανήκουν οι παρακάτω οικισμοί : Αηδόνια, Αρχαία Νεμέα, Γαλατάς, Δάφνη, Δερβενάκια, Κούτσι, Κουτσομόδι, Λεόντιο, Νεμέα, Πετρί.

Πλέον, δίχως γραφειοκρατία και άσκοπες μετακινήσεις, οι πολίτες των απομακρυσμένων και δυσπρόσιτων περιοχών θα μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΜΕΑΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΦΡΟΥΣΙΟΣ