Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Νεμεάτης Πέτρος Πιέρρος στο δυναμικό της Κ15 του Αστέρα Τρίπολης

Ένα δικό μας παιδί το οποίο γαλουχήθηκε στην ακαδημία soccerpark.nemea , ανοίγει τα φτερά του και κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα, ο Πέτρος Πιέρρος από τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Κ15 του Αστέρα Τρίπολης.
Ο Πέτρος γεννηθείς στις 6 Φεβρουαρίου του 2009 αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις τις επίθεσης είναι ο μεγάλος γιός του λογιστή Σπύρου Πιέρρου.

Ένα αυθεντικό ταλέντο, που αναδεικνύεται μέσα από την ποδοσφαιρική ακαδημία του τόπου μας!




Ιδιαίτερη μνεία αξίζει και στους προπονητές που ασχολήθηκαν μαζί του, από τα πρώτα του βήματα, τον Σταύρο Τζαναβάρα και μετέπειτα τους Παναγιώτη Παναγόπουλο, Γιώργο Καρυώτη, Γρηγόρη Κρίκα και τα τελευταία δύο χρόνια υπό τις οδηγίες του τεχνικού διευθυντή μας Ιωάννη Χόντια.


Η σωστή και μεθοδευμένη δουλειά που γίνεται στην ακαδημία αρχίζει και φέρνει αποτελέσματα και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό.
Πέτρο σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στην καινούρια σου αρχή, εμείς συνεχίζουμε με την υπόσχεση ότι θα κρατήσουμε τον πήχη ψηλά όπως τόσα χρόνια ώστε να αναδείξουμε όσο περισσότερα παιδιά μπορούμε και να τους ανοίξουμε νέους ορίζοντες και προοπτικές .