Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ή ο κύριος Πέτσας και ο κύριος Δήμας ψεύδονται ή η Νεμέα Δεν είναι Πρωτεύουσα Δήμου

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Νεμέας

Μετά την αποχώρηση των υποκαταστημάτων του Ι.Κ.Α., της Δ.Ο.Υ. ,της Εμπορικής Τράπεζας και του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. και παρά τις περί αντιθέτου διαβεβαιώσεις που παρείχε δημόσια  κατά την επίσκεψη του ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Σ. Πέτσας και οι κυβερνητικοί βουλευτές στο Δήμαρχο της, ανακοινώθηκε ήδη από την τράπεζα Πειραιώς το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Νεμέας.



Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Νεμέας καταγγέλλει την κυβέρνηση της Ν.Δ. η οποία μέσα από την αντιαναπτυξιακή και συγκεντρωτική πολιτική της, επιχειρεί την ερημοποίηση του τόπου μας και γενικότερα της υπαίθρου και καλεί όλους τους φορείς, ιδιαίτερα το Δήμο, να τοποθετηθούν και να αντιδράσουν προκειμένου να αποτραπεί η αποχώρηση του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς.

Το κατάστημα της Νεμέας  εξυπηρετεί κυρίως αγρότες, κτηνοτρόφους, συνταξιούχους, κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών και όμορων δήμων και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό τομέα με σημαντική συμβολή στην οικονομία του τόπου . Το 90% των αγροτικών επιδοτήσεων και αποζημιώσεων καταβάλλονται ως τώρα από την συγκεκριμένη τράπεζα.

Για άλλη μια φορά οι άνθρωποι του μόχθου , της εργασίας, της επιχειρηματικότητας μπαίνουν στο στόχαστρο του επιτελικού κράτους και θεωρούνται πολίτες Β΄ κατηγορίας.

Επί  κυβερνήσεως των «αρίστων» του Κυριάκου Μητσοτάκη κλείνει ένα κατάστημα με πολλές δεκαετίες ιστορίας και έμπρακτη στήριξη στην τοπική κοινωνία.

Δυστυχώς κύριε Πέτσα, η κοινωνία της Νεμέας και οι ανάγκες της δεν συμπεριλαμβάνονται στη Λίστα σας και ο ζήλος σας περιορίστηκε στην χρηματοδότηση των φίλα προσκείμενων στην κυβέρνησή σας ΜΜΕ.

                                   Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Νεμέας