Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ανοιξε τις πύλες της η 24η Εκθεση Αγροτουρισμού Επιδαύρου

Την 24η Εκθεση Αγροτουρισμού Επιδαύρου, που άνοιξε τις πύλες της προχθές Παρασκευή 2 Ιουλίου στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου, επισκέφθηκε χθες Σάββατο 3 του μήνα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Τον περιφερειάρχη συνόδευαν, μεταξύ άλλων, οι αντιπεριφερειάρχες Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος, Πρόνοιας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, Αθλητισμού Γιάννης Μαντζούνης και ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης.




Σε σχετικές δηλώσεις του, ο Π. Νίκας σημείωσε ότι επιδίωξη της περιφερειακής Αρχής αποτελεί η πολυεπίπεδη αναβάθμιση, ήδη από τον επόμενο χρόνο, της έκθεσης στο πλαίσιο μελέτης την οποία θα αναλάβει η Περιφέρεια.

Τα εγκαίνια της έκθεσης, την οποία είχε επισκεφθεί την Παρασκευή και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός καθώς και ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός, είναι προγραμματισμένα να γίνουν στις 8 το βράδυ, σήμερα Κυριακή 4 Ιουλίου.

Η έκθεση θα λειτουργεί έως τις 8 Αυγούστου, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, ενώ κάθε Κυριακή θα λαμβάνει χώρα και μία σημαντική εκδήλωση στον χώρο της.