Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Loutraki Festival 2021 – Πρόγραμμα

Έβδομο καλοκαίρι παρουσίας για το LoutrakiFestivalπου, για μία ακόμα χρονιά, καταφέρνει να συγκεντρώσει στην περιοχή μας μερικούς από τους πιο αξιόλογους Έλληνες καλλιτέχνες. Οι δεκατρείς ημέρες της διοργάνωσης, γεμάτες με επιλογές από διάφορα είδη μουσικής, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς θεατές, προβλέπονται συναρπαστικές!
 

Από την 31η Ιουλίου έως τις 13 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν, σε όλο το μήκος και πλάτος του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων, συναυλίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες (Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιώτα Νέγκα, Γεωργία Νταγάκη, TheFinalActfeat. Χρήστος Νινιός), RockFestival στους Αγίους Θεοδώρους, αλλά και  BluesFestival στα πανέμορφα Πίσια και φυσικά η πολυαναμενόμενη εμφάνιση της Φιλαρμονικής Λουτρακίου στα πλαίσια του OpusFestival,που συμμετέχει στο πρόγραμμα του φεστιβάλ και μάλιστα υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, με μία παράσταση πανηγυρική, για να γιορτάσει με λαμπρότητα τα 60 χρόνια της.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, θα έχουμε ειδικές συνθήκες και περιορισμούς λόγω της πανδημίας. Θα συνεχίσουμε να φοράμε μάσκες κατά τη διάρκεια των παραστάσεων, θα έχουμε μειωμένη χωρητικότητα στις εκδηλώσεις, θα εξακολουθούμε να τηρούμε μέτρα απόστασης και περιορισμού του συνωστισμού.

Για την είσοδό μας στις εκδηλώσεις όσο και για την απόκτηση των εισιτηρίων μας (όπου υπάρχουν), θα δοθεί έμφαση στο ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων και αγοράς.

Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να μείνουμε ασφαλείς.

Με εξαιρετικές συναυλίες, άψογη διοργάνωση, αλλά και γιορτινή διάθεση, επιστρέφει, λοιπόν, και αυτό το καλοκαίρι, το Loutraki Festival για να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην ποιοτική ψυχαγωγία, με κύριο στόχο του να προσφέρει  χαρά και διασκέδαση στους θεατές.

Καλή διασκέδαση σε όλους και όλες!

LoutrakiFestival
31 Ιουλίου – 13Αυγούστου 2021
loutrakifestival.com