Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΛΛΑΔΑ

Επίκεντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού η Μεγαλόπολη το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 31 Ιουλίου και 1η Αυγούστου

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την εκκίνηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ΜΧ Junior 2021, στην πίστα μότοκρος της Μεγαλόπολης, η οποία θα δοθεί στις 11.30 το πρωί της ερχόμενης Κυριακής 1ης Αυγούστου.

Ωστόσο οι αθλητές ήδη θα έχουν την πρώτη τους γνωριμία με την εν λόγω πίστα από μεθαύριο Σάββατο 31 Ιουλίου, καθώς στην διάρκεια της ημέρας θα γίνουν οι σχετικές δοκιμές από τις ομάδες.



 

Η απονομή των βραβείων στους παγκόσμιους πρωταθλητές, έχει προγραμματιστεί για τις 5 το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής.

Υπενθυμίζεται ότι σε όλες τις περιπτώσεις θα τηρείται αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο για την αποτροπή διάδοσης της covid-19.

To σημαντικό αυτό παγκόσμιο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού γίνεται πραγματικότητα μέσα από τη συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Δήμου Μεγαλόπολης, της ΔΕΗ, της ΑΜΟΤΟΕ (Aθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας) και των δύο αθλητικών σωματείων που διοργανώνουν τον εν λόγω αγώνα τον Αρη Πεντέλης και την AΛΜΑ (Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού) Μεγαλόπολης.