Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Στις πληγείσες περιοχές από τον καύσωνα ο Χρίστος Δήμας

Χρίστος Δήμας: Ο καύσωνας δυστυχώς χτύπησε σχεδόν όλο τον νομό Κορινθίας και δημιούργησε πολύ μεγάλες ζημίες στην αγροτική παραγωγή

Σε χωριά του Νομού Κορινθίας που επλήγησαν από τον καύσωνα και δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα στην παραγωγή πραγματοποίησε επίσκεψη ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά το μέγεθος των ζημιών.



 

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Δήμας μετέβη στην Δάφνη και το Κούτσι στον Δήμο Νεμέας με τον Δήμαρχο κ. Κώστα Φρούσιο, την Στιμάγκα στον Δήμο Βέλου-Βόχας με τον Δήμαρχο κ. Αννίβα Παπακυριάκο, , το Λαλιώτη στον Δήμο Σικυωνίων και την Πελλήνη στον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης με τον Δήμαρχο κ. Βλάση Τσιώτο.

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Χρίστος Δήμας, κατά την διάρκεια της επίσκεψής του τόνισε:

«Ο καύσωνας δυστυχώς χτύπησε σχεδόν όλο τον νομό Κορινθίας και δημιούργησε πολύ μεγάλες ζημίες στην αγροτική παραγωγή. Ειδικότερα, λίγο πριν τον τρύγο, αφού είχε ολοκληρωθεί το κόστος καλλιέργειας και φυσικά με πολύ προσωπικό κόπο οι παραγωγοί βλέπουν τον παρατεταμένο ακραίο καύσωνα να τους καταστρέφει την παραγωγή.»