Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Κ. Φρούσιος: Ο Δήμος Νεμέας στοχεύει στην ίδρυση Ομάδας Εθελοντών

Ο Δήμος Νεμέας στοχεύει στην ίδρυση ομάδας εθελοντών με απώτερο σκοπό από τη μια πλευρά την προσφορά στο Δήμο σε δύσκολες περιόδους ,είτε λόγω φυσικών φαινομένων είτε λόγω έκτακτων συνθηκών και αφετέρου την ενεργοποίηση των πολιτών στα πλαίσια συνεργασίας, συντονισμού, συνεννόησης, σχεδιασμού και δράσης με όλους τους πολίτες , προς όφελος των κατοίκων του Δήμου.
 

Θέλουμε οι εθελοντικές οργανώσεις να λειτουργήσουν με  αυτονομία και αυτοτέλεια, ενώ από την άλλη πλευρά, οι μεμονωμένοι εθελοντές να βρουν ένα πλαίσιο δράσεων όπου θα μπορούν να συμμετέχουν και η δραστηριότητά τους να είναι οργανωμένη με συγκεκριμένα καθήκοντα , όπως συμμετοχή στην αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών, φυσικών φαινομένων, αναδασώσεις, εξωραϊσμό με στόχο την ανάδειξη τοπίων της περιοχής μας κ.α.

Η παρουσία όλων μας σε τέτοιες δράσεις είναι πολύ σημαντική και η ενεργοποίηση απέναντι στον τόπο μας είναι «επιβεβλημένη».

Καλούνται όλοι οι πολίτες ,που διακατέχονται από ευαισθησία και αγάπη για τη Νεμέα, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο τηλ. 2746 360118, ώστε να δημιουργηθεί ένας Σύλλογος Εθελοντών καταστατικά κατοχυρωμένος.

Με την πλήρη οργάνωση των δράσεων θα επιτύχουμε την αλληλεγγύη, την ανθρωπιά και τη συνοχή που όλοι οραματιζόμαστε και αξίζουμε.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΜΕΑΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΦΡΟΥΣΙΟΣ