Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης: Ένας επιτελικός με τη μάνικα στο χέρι, πανταχού παρών!

Απίθανη δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη
Μια απάντηση που δεν περιμένεις από υπουργό και μάλιστα υπουργείου αιχμής, η οποία προκάλεσε κύμα χιουμοριστικών σχολίων στα ΜΚΔ, έδωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του αναρωτιόταν που βρίσκεται ο κ.Χρυσοχοΐδης:




«Τελευταία φορά που είδαμε τον κ. Χρυσοχοΐδη, αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ήταν όταν με τον κ. Χαρδαλιά ενημέρωναν τους πολίτες ότι στη Βαρυμπόμπη ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε υποδειγματικά. Τρεις μέρες μετά, από αναζωπύρωση με 3 μποφόρ κάηκε το μισό λεκανοπέδιο, ενώ εδώ και οκτώ μέρες μαίνονται πυρκαγιές που κατέστρεψαν ολοσχερώς τη Βόρεια Εύβοια και συνεχίζουν να καίνε τη Πελοπόννησο. Όλο αυτό το διάστημα ο κ. Χρυσοχοΐδης παραμένει εξαφανισμένος. Αναρωτιόμαστε συνεχίζει να επιτελεί τα καθήκοντά του; Συνεχίζει να χαίρει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού; Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί, είναι την ώρα της κρίσης και ενώ ακόμη τα πύρινα μέτωπα μαίνονται, το ξεχαρβαλωμένο επιτελικό κράτος να έχει μείνει εντελώς ακυβέρνητο»

Απαντώντας λοιπόν, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, δήλωσε …”και πυροσβέστης και επιτελικός”, ενώ το ύφος και η διατύπωση που χρησιμοποίησε σε επίσημη ανακοίνωση, είναι τουλάχιστον ασυνήθιστα.

Η δήλωση:

alfavita.gr