Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Συνάντηση αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας με το Σωματείο Γονέων Παιδιών με Αυτισμό και Asperger Κορινθίας Φάσμα

Συνάντηση είχε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής, χθες Τετάρτη 11 Αυγούστου, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας, στην Κόρινθο, με την πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του Σωματείου Γονέων Παιδιών με Αυτισμό και Asperger Κορινθίας Φάσμα, Ελένη Ζερβού και Δημήτρη Κανέλλο αντίστοιχα.



 

Στο πλαίσιο της συνάντησης, οι εκπρόσωποι του εν λόγω σωματείου ενημέρωσαν τον αντιπεριφερειάρχη σχετικά τις ήδη υλοποιούμενες δράσεις του και επισήμαναν προς τον Τ. Γκιολή την αναγκαιότητα υποστήριξης από την Περιφέρεια των μελλοντικών δράσεων που αφορούν στην δημιουργική απασχόληση και στην ψυχαγωγία των παιδιών.

Ιδιαίτερα επισημάνθηκε η ανάγκη για την διεξαγωγή προγραμμάτων Φυσικής Αγωγής και Μουσικής Εκπαίδευσης υπό την εποπτεία καθηγητών που έχουν ειδικευθεί στο φάσμα του αυτισμού, με τους εκπροσώπους του σωματείου να εκφράζουν ευχαριστίες προς την Μαρία Χρισταρά, πρόεδρο του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος Τεχνών και Πολιτισμού, για την πρωτοβουλία της να παραχωρήσει δωρεάν τον χώρο του εν λόγω ιδρύματος.