Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Μεγάλες Μέρες Νεμέας 2021: Θεματικές Γευσιγνωσίες

Οι Μεγάλες Μέρες Νεμέας 2021 θα αναδίδουν απολαυστικά αρώματα και γεύσεις Νεμέας που θα πλημμυρίζουν τις αισθήσεις μας ευχαρίστηση!

– Το Αγιωργίτικο θα έχει τον πρώτο λόγο στις θεματικές γευσιγνωσίες. Θα μας διηγηθεί την ιστορία του μέσα από διαφορετικές ετικέτες, μοναδικές Νεμέες που αναδεικνύουν τα δυναμικά χαρακτηριστικά μιας ιστορικής ποικιλίας στον τόπο που γεννήθηκε.



 

– Η ιστορία συνεχίζεται με τη γοητευτική έκφραση του Ασύρτικου στη Νεμέα! Ξεχωριστά Ασύρτικα θα τραβήξουν τα βλέμματα με τη διαφορετικότητα αλλά και τη δυναμικότητα τους.

– Το Αγιωργίτικο συνομιλεί συνεχώς με διεθνείς ερυθρές ποικιλίες και μας χαρίζει ένα άκρως δελεαστικό αποτέλεσμα. Είναι εξάλλου αξιοσημείωτη και εντυπωσιακή η άψογη προσαρμοστικότητα των διεθνών ποικιλιών στο terroir της Νεμέας.

– Τέλος, ποιος άραγε θα καταφέρει να αντισταθεί σε εκείνα τα -μονοποικιλιακά αλλά και χαρμάνια- λευκά και ροζέ που θα μας κλείνουν το μάτι με τσαχπινιά;

Σας περιμένουμε λοιπόν με χαρά το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, 11:00 με 19:00, στο Εκθετήριο του Συνδέσμου Οινοποιών Νεμέας (Δερβενακίων 30, Νεμέα) να ανακαλύψετε τα κρασιά της Νεμέας!

Δείτε περισσότερα: www.facebook.com/NemeaWineLand