Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγχαρητήρια από το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ στον Αντώνη Τσαπατάκη για το χάλκινο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες ΤΟΚΥΟ 2020

“Ψυχή θέλει” ήταν ο τίτλος του διαφημιστικού spot που ετοιμάσαμε πριν από λίγα χρόνια ( το 2017 ) για να επικοινωνήσουμε το Ραδιομαραθώνιο Αγάπης που διοργανώσαμε τότε στην Τρίπολη μαζί με όλα τα τοπικά ΜΜΕ της Αρκαδίας.

Πρωταγωνιστής αυτού του spot ήταν ένας μεγάλος αθλητής, ένας παραολυμπιονίκης που μας βοήθησε σημαντικά για να πραγματοποιήσουμε το πρώτο βήμα για την ίδρυση και λειτουργία Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με ειδικές ανάγκες στην Τρίπολη. Σε συνεργασία με το Σύλλογο ΑΜΕΑ Αρκαδίας συνεργαστήκαμε και καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τα πρώτα χρήματα γι αυτό τον ιερό σκοπό. Ο αθλητής αυτός όλα αυτά τα χρόνια παραμένει πρωταγωνιστής της Εθνικής μας Ομάδας στο άθλημα της κολύμβησης και μας χαρίζει μεγάλες επιτυχίες και έντονες συγκινήσεις. 

Σε αυτή τη μεγάλη ψυχή που μας εμπνέει με τις επιτυχίες του αλλά και με την εν γένει συμπεριφορά του σήμερα υποκλινόμαστε για μια ακόμη φορά.

Η είδηση που κάνει πλέον το γύρο του κόσμου είναι ότι η Ελλάδα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες “ΤΟΚΥΟ 2020” στο άθλημα των 100 μέτρων πρόσθιο και στην κατηγορία SB4.

Στο βάθρο των νικητών ανέβηκε ο Αντώνης Τσαπατάκης, ο Έλληνας πρωταθλητής που μας έκανε και πάλι να δακρύσουμε από χαρά. Πήρε το χάλκινο μετάλλιο στου Παραολυμπιακούς Αγώνες του ΤΟΚΥΟ 2020 και το χρυσό μετάλλιο στις καρδιές όλων των Ελλήνων.

Φίλε και συνεργάτη Αντώνη Τσαπατάκη δέξου και τις δικές μας ειλικρινείς ευχές και τα θερμά μας συγχαρητήρια για τη μεγάλη σου επιτυχία.

Παραμένουμε στο πλευρό σου και σε θυμόμαστε πάντα για το σύνθημα που είχες δώσει τότε μέσα από την πισίνα του Κέντρου μας:… “Ψυχή θέλει!” .

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΝΙΑΔΑΚΗ