Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Έναρξη ”Μεγάλες Μέρες της Νεμέας 2021” -ΦΩΤΟ

Στο προαύλιο του Δημαρχείου Νεμέας έγινε η τελετή έναρξης των ”Μεγάλων ημερών της Νεμέας” την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Κορινθίας ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ψυχογιός, ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρος Αραχωβίτης, ο πρώην πρόεδρος του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Φάνης Κουρεμπές, η πρώην βουλευτής Μαριαλένα Σούκουλη, οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Κορινθίας Αθηνά Κόρκα και Χάρης Βυτινιώτης καθώς και πολλοί οινοπαραγωγοί από την περιοχή.



Κορυφώνονται οι ”Μεγάλες Μέρες της Νεμέας 2021”

Το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, κορυφώνονται οι ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ με ένα διήμερο γευσιγνωσίας, στον πολυχώρο του Συνδέσμου Οινοποιών Νεμέας (ΣΟΝ) στο κέντρο της Νεμέας, αλλά και στα οινοποιεία της περιοχής.

Κάθε χρόνο οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τον Σύνδεσμο Οινοποιών Νεμέας και τον Δήμο Νεμέας είναι πόλος έλξης για εκατοντάδες οινόφιλους, ντόπιους αλλά και ξένους

Οι επισκέπτες, το διήμερο, μπορούν να δοκιμάσουν τα κρασιά των οινοποιών και να μιλήσουν προσωπικά μαζί τους για ότι αφορά στο Αγιωργίτικο και τις άλλες ποικιλίες της περιοχής. Επίσης μπορούν να παρακολουθήσουν ένα πλήθος οινικών εκδηλώσεων που διοργανώνουν τα οινοποιεία στο χώρο τους.